Selma Blair și-a făcut peste 100 de injecții cu toxină botulinică

Selma Blair, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit că și-a injectat de peste 100 de ori toxină botulinică (botox) în corp. Deși nu credea că o va face, actrița și-a introdus această substanță și la nivelul feței, deoarece și-a dorit să arate mai bine. 

image

„Când te confrunți cu atât de multe probleme de sănătate, uiți de felul în care arăți‟, a spus Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă în august 2018. De atunci, boala autoimună i-a provocat actriței dureri insuportabile, i-a afectat sistemul imunitar, capacitatea de a-și folosi piciorul stâng și vederea.

Citește și acest articol: Scleroza multiplă are efecte nebănuite - Selma Blair nu se poate opri din plâns. Cum arată actrița la 3 ani de la diagnostic? 

Injecțiile cu toxină botulinică au ajutat-o în lupta cu boala 

Înainte să își primească diagnosticul, Selma Blair nu ar fi crezut că va deveni adepta chirurgiei plastice, însă, odată ce a fost nevoită să își injecteze toxină botulinică pentru a-și trata durerile de spate, ea și-a schimbat percepția despre acest tratament. Astfel, Selma Blair și-a făcut ajustări și la nivelul feței:

„Mi-au făcut 100 de injecții cu Botox în spate pentru întărirea mușchilor. Asta m-a convins să îmi fac și la față pentru că, atunci când te confrunți cu atât de multe probleme de sănătate, uiți de felul în care arăți‟, a spus starul într-un interviu pentru „US Weekly‟.

Vezi și acest articol: FOTO Aliatul Selmei Blair în lupta cu scleroza multiplă: „Câinele mă ajută când leșin”

Se simte pregătită pentru un nou rol! 

Selma Blair nu își dorește ca tratamentul pe care îl urmează să-i afecteze aspectul fizic, așa că face tot posibilul pentru a se simți bine în pielea ei și inclusiv poartă tocuri:

„Oamenii urăsc astfel de lucruri, spre exemplu nu înțeleg cum pot eu să port tocuri. Sunt dualități. Adevărul este că încă sunt femeie‟, a spus ferm actrița, care a mai declarat, de asemenea, că își dorește să se întoarcă pe platourile de filmare: „Mi-ar plăcea să joc într-o piesă de epocă. Sunt deschisă propunerilor‟, a spus ea.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG
shutterstock 2116255859 jpg
WhatsApp Image 2024 08 29 at 14 58 03 jpeg
Atunci cand muzica vindeca 5 SITUATII in care este nevoie sa te deconectezi jpg