Shakira are din nou probleme! Mama artistei a ajuns de urgență la spital

Shakira trece prin momente dificile, după ce mama ei, Nidia Ripoll, a ajuns de urgență la spital. Nu este pentru prima dată când un membru din familia artistei se confruntă cu probleme de sănătate... 

image

După divorțul răsunător de Gerard Piqué, cântăreața de origine columbiană, Shakira, are din nou probleme în familie. De această dată, este vorba despre mama artistei, Nidia del Carmen Ripoll, care a fost internată de urgență într-un spital din Barcelona. 

Citește și: Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Piqué. Borcanul cu dulceață l-a dat de gol! 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă mama Shakirei 

Inițial s-a spus că femeia a suferit un accident vascular cerebral, însă presa internațională menționează că i s-a detectat un cheag de sânge la nivelul piciorului, problema sa de sănătate fiind legată de tromboză venoasă profundă și nu i-a afectat creierul.

Vezi și: Atenție la cheagurile de sânge! Ce alimente și obiceiuri le favorizează! 

Presa spaniolă, care citează televiziunea Telemundo, spune că medicii au descoperit problema de sănătate a mamei Shakirei, după ce aceasta nu s-a simțit bine și a cerut ajutorul medicilor. Acum ea este „în afara pericolului” și așteaptă să se întoarcă acasă. Până acum, Shakira nu a făcut nicio declarație despre acest subiect. 

Tatăl Shakirei, „profund afectat” de divorțul artistei 

Nu este pentru prima dată când un membru din familia artistei se confruntă cu probleme de sănătate. Potrivit publicației „Mirror”, Shakira a trecut și anul trecut printr-un impas, când tatăl ei, William Mubarak, a fost operat. Se spune că acesta ar fi fost „profund afectat” de separarea fiicei sale de fotbalistul Gerard Piqué. De asemenea, decizia Shakirei de a se muta din Spania în Miami cu cei doi copii ai săi - Milan, în vârstă de 10 ani și Sasha, în vârstă de 8 ani, l-ar fi afectat. Acum, nu se știe dacă artista va mai face acest pas… 

Ne amintim că în luna mai 2022, Shakira și Gerard Piqué s-au despărțit după mai bine de un deceniu petrecut împreună. În noiembrie, cei doi au ajuns la un acord în privința custodiei copiilor. În urma înțelegerii, fotbalistul are dreptul să petreacă vacanțele alături de fiii săi. 

Sursă foto: Twitter  



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg