Shakira: „Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat‟. Și-a refăcut viața?

Shakira (47 de ani) a vorbit într-un interviu despre viața ei personală și a spus care este statusul ei amoros actual, după ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Gerard Pique. Are sau nu o nouă relație? 

image

În urmă cu doi ani, s-a aflat că artista de origine columbiană și fotbalistul Gerard Pique, cu care are doi copii, divorțează, după 11 ani de relație. Se pare că Shakira a luat această decizie, după ce a aflat că a fost înșelată cu o femeie cu 22 de ani mai tânără decât ea, pe nume Clara Chía.

Citește și acest articol: Cum și-a dat seama Shakira că a fost înșelată de Pique. Bocanul cu dulceață l-a dat de gol! 

De atunci, fanii Shakirei și-au dorit să o vadă la brațul unui nou partener de viață și au existat mai multe suspiciuni conform cărora și-ar fi refăcut viața. La un moment dat, s-a zvonit că artista ar fi într-o relație cu actorul Tom Cruise, la fel cum s-a spus că ar fi început o relație cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, însă niciunul nu a confirmat informațiile apărute. Așadar, pentru a pune capăt speculațiilor, Shakira a abordat acest subiect într-un interviu pentru revista „Rolling Stone‟ și a spus dacă se află sau nu într-o relație în acest moment. 

Vezi și acest articol: Totul despre triunghiul amoros Tom Cruise - Shakira - Lewis Hamilton

După despărțirea de Gerard Pique, Shakira a sugerat că pentru a fi într-o nouă relație este necesar ca nu doar ea să fie pregătită pentru asta, ci și copiii ei, Milan, în vârstă de 11 ani, și Sasha, de 9 ani, adăugând că „bunăstarea lor emoțională și psihologică‟ este „prioritatea ei‟. Așadar, care este statusul său amoros actual? 

Și-a refăcut Shakira viața?

Poate că mulți își doresc să o vadă pe Shakira cu un nou bărbat, însă artista respinge această idee. Interpreta piesei „Hips Don't Lie‟ a spus că nu are timp pentru o nouă relație:

„Nu mă gândesc la asta. Ce spațiu am pentru un bărbat în acest moment? Îmi plac bărbații. Asta este problema. Nu ar trebui să-mi placă după ce mi s-a întâmplat, dar imaginează-ți cât de mult îmi plac bărbații dacă încă îmi plac‟, a glumit cântăreața, care a mai spus că este deschisă la relații ocazionale: „Hei, nu mă opun să-mi fac noi prieteni‟, a punctat ea. 

Potrivit publicației „Mirror‟, fostul soț al cântăreței locuiește, în prezent, alături de femeia cu care i-a fost infidel, în timp ce Shakira a decis să se mute din Barcelona în Miami, în urma despărțirii.

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  foto   Shutterstock jpg
Becoming Karl Lagefeld   Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
92 Nostalgia 2023 Day4 Vali 09586 jpg
DIMITRIVEGAS 1x1 png
Click! Pentru Femei jpeg
femeie seducătoare  foto   Shutterstock jpg
Dolly Parton si Beyonce jpg
Christina Applegate jpeg