Viața ca-n filme! Și-au înșelat partenerii cu colegii de muncă

Sunt talentați, frumoși și apreciați, așa că pot fi o tentație inclusiv la locul de muncă, printre colegi. În categoria celor mai cunocuți actori ai lumii, se numără vedetele care și-au înșelat partenerii cu cei alături de care lucrau zi și noapte. Iată doar o parte dintre actorii care au avut aventuri cu colegii de platou! 

image

Studiile psihologice spun că actorii care se concentrează mai mult pe mișcări decât pe emoție sunt mai puțin influențați de scenele romantice de pe platou.

Însă actorii care folosesc emoțiile pentru a intra în pielea personajelor au mai multe șanse să se îndrgostească de partenerii de pe marile ecrane. În cea de-a doua situație au fost mulți actori cunoscuți. 

Tom Cruise

Cuplul Tom Cruise și Nicole Kidman a fost unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Ei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare a „Days of Thunder‟, când Tom Cruise încă era căsătorit cu Mimi Rogers. Tom și Mimi s-au despărțit înainte de lansarea filmului, la începutul anului 1990, iar actorul și-a continuat relația cu Nicole până în 2001. 

Antonio Banderas 

Atât Antonio Banderas, cât și Melanie Griffith erau căsătoriți în momentul în care au jucat în comedia romantică din 1995, „Two Much‟. Niciunul dintre ei nu avea să știe că urmau să aibă o relație romantică și să divorțeze, un an mai târziu. Odată ce divorțurile au fost finalizate, Antonio și Melanie au recunoscut relația, care a durat până în anul 2015. 

Angelina Jolie 

Relația dintre Billy Bob Thornton și Angelina Jolie a ținut primele paginile ale ziarelor, la începutul anilor 2000. Când s-au cunoscut, Bob era logodit cu Laura Dern. Ea a aflat de aventura celor doi abia în momentul în care a apărut la televizor știrea că Billy Bob și Angelina Jolie se vor căsători. 

Meg Ryan 

Actrița Meg Ryan era căsătorită cu Dennis Quaid în momentul în care a acceptat să joace în „Proof Of Life‟.

Vezi și: De ce a intrat Meg Ryan într-un con de umbră şi cu ce se ocupă acum?

Pe platourile de filmare, l-a cunoscut pe Russell Crowe, actorul de care s-a îndrăgostit iremediabil și cel care a convins-o să divorțeze. Din nefericire, relația celor doi nu a ținut mult. 

Kristen Stewart 

Actrița Kristen Stewart a ținut primele pagini ale ziarelor în momentul în care s-a aflat că se întâlnește cu Rupert Sanders. Asta pentru că Rupert era căsătorit cu actrița Liberty Ross, iar Kristen se afla într-o relație cu Robert Pattinson. Niciun cuplu nu a supraviețuit scandalului amoros, iar Kristen a fost exclusă din următorul film al francizei „Albă ca Zăpada‟. 

Citește și: Kristen Stewart regretă că a apărut în multe filme. Este şi seria de cinci filme Twilight pe lista ei?

Sursă foto: Shutterstock Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg