Viața ca-n filme! Și-au înșelat partenerii cu colegii de muncă

Sunt talentați, frumoși și apreciați, așa că pot fi o tentație inclusiv la locul de muncă, printre colegi. În categoria celor mai cunocuți actori ai lumii, se numără vedetele care și-au înșelat partenerii cu cei alături de care lucrau zi și noapte. Iată doar o parte dintre actorii care au avut aventuri cu colegii de platou! 

image

Studiile psihologice spun că actorii care se concentrează mai mult pe mișcări decât pe emoție sunt mai puțin influențați de scenele romantice de pe platou.

Însă actorii care folosesc emoțiile pentru a intra în pielea personajelor au mai multe șanse să se îndrgostească de partenerii de pe marile ecrane. În cea de-a doua situație au fost mulți actori cunoscuți. 

Tom Cruise

Cuplul Tom Cruise și Nicole Kidman a fost unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Ei s-au îndrăgostit pe platourile de filmare a „Days of Thunder‟, când Tom Cruise încă era căsătorit cu Mimi Rogers. Tom și Mimi s-au despărțit înainte de lansarea filmului, la începutul anului 1990, iar actorul și-a continuat relația cu Nicole până în 2001. 

Antonio Banderas 

Atât Antonio Banderas, cât și Melanie Griffith erau căsătoriți în momentul în care au jucat în comedia romantică din 1995, „Two Much‟. Niciunul dintre ei nu avea să știe că urmau să aibă o relație romantică și să divorțeze, un an mai târziu. Odată ce divorțurile au fost finalizate, Antonio și Melanie au recunoscut relația, care a durat până în anul 2015. 

Angelina Jolie 

Relația dintre Billy Bob Thornton și Angelina Jolie a ținut primele paginile ale ziarelor, la începutul anilor 2000. Când s-au cunoscut, Bob era logodit cu Laura Dern. Ea a aflat de aventura celor doi abia în momentul în care a apărut la televizor știrea că Billy Bob și Angelina Jolie se vor căsători. 

Meg Ryan 

Actrița Meg Ryan era căsătorită cu Dennis Quaid în momentul în care a acceptat să joace în „Proof Of Life‟.

Vezi și: De ce a intrat Meg Ryan într-un con de umbră şi cu ce se ocupă acum?

Pe platourile de filmare, l-a cunoscut pe Russell Crowe, actorul de care s-a îndrăgostit iremediabil și cel care a convins-o să divorțeze. Din nefericire, relația celor doi nu a ținut mult. 

Kristen Stewart 

Actrița Kristen Stewart a ținut primele pagini ale ziarelor în momentul în care s-a aflat că se întâlnește cu Rupert Sanders. Asta pentru că Rupert era căsătorit cu actrița Liberty Ross, iar Kristen se afla într-o relație cu Robert Pattinson. Niciun cuplu nu a supraviețuit scandalului amoros, iar Kristen a fost exclusă din următorul film al francizei „Albă ca Zăpada‟. 

Citește și: Kristen Stewart regretă că a apărut în multe filme. Este şi seria de cinci filme Twilight pe lista ei?

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg