Simone, fiica lui Dwayne Johnson, a moștenit pasiunea tatălui pentru sport. Cu ce se ocupă tânăra?

Dwayne Johnson are cu ce se mândri și în plan personal! La doar 21 de ani, fiica lui cea mare, Simone Alexandra, îi moștenește pasiunea pentru sport, iar „The Rock‟ este încântat de rezultatele sale. 

image

Legenda în wresling și la Hollyoowd, Dwayne Johnson este și un familist convins. Când se află cu fiicele sale, Jasmine Johnson (6 ani), Tia Giana Johnson (4 ani) și Simone Alexandra Johnson (21 de ani), „The Rock‟ își arată latura blândă și se transformă într-un tată ideal. 

image

Dwayne Johnson le susține inclusiv în alegerea viitoarelor cariere, mai ales pe Simone Alexandra, fiica lui cea mare, pe care o are împreună cu antreprenoarea Dany Garcia. Deși Dwayne și Dany s-au despărțit în anul 2008, după o căsnicie care a durat 11 ani, Simone are o relație apropiată cu tatăl ei și mai mult decât atât, tânăra îi calcă pe urme în cariera sportivă.

Citește și: Dwayne Johnson a primit ordin să slăbească și să renunțe la numele „The Rock” dacă își dorește succes 

Cu ce se ocupă fiica lui Dwayne Johnson, Simone Alexandra?

Dacă la evenimentele la care participă alături de tatăl ei, Simone pozează la fel ca un fotomodel, ea nu își dorește să urmeze o carieră în acest domeniu. Din contră, tânăra este pasionată de wrestling, la fel ca „The Rock‟! 

image

În urmă cu doi ani, ea a semnat cu World Wrestling Entertainment (WWE), iar la finalul lunii octombrie, și-a făcut debutul în acest sport, fiind prima luptătoare din a patra generație din istoria wrestling. 

Vezi și: VIDEO Cadoul incredibil cu care Dwayne Johnson și-a emoționat mama până la lacrimi 

Dwayne Johnson: „Ea nu vine la mine să caute multe‟ 

Simone Alexandra a intrat în ring sub numele de Ava Raine și a avut fața acoperită cu o mască. În public s-a aflat mama ei, milionara Dany Garcia, care a ținut să posteze un mesaj pe Instagram: „A fost bincuvântarea vieții mele să te văd crescând, viitorul tău va fi unic. Felicitări dragostea mea că ți-ai trăit visul!‟

image

Și tatăl ei a mărturisit, în trecut, că este „foarte, foarte mândru‟, de Simone: „Ea a făcut istorie. Sunt foarte, foarte mândru de ea. Este extrem de independentă. Este foarte important pentru ea să-și croiască propriul drum, să-și deschidă propria cale. Ea nu vine la mine să caute multe, ceea ce respect asta. O urmăresc și o susțin‟, a spus „The Rock‟, pentru „Entertainment Tonight‟

În ultimii trei ani, Simone s-a antrenat la World Wrestling Entertainment Performance Center, din Orlando, Florida, unde profesioniști, precum John Cena sau Bella Twins au învățat cum să exceleze în acest sport. 

Sursă foto: Instagram @avarainewwe, Pinterest  



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg