Smiley a intrat în carantină, după o perioadă lungă de stat în America: "Am aterizat. Direct la autoizolare!"

1 smiley 3 jpg jpeg

Smiley este unul dintre artiştii care se află izolat la domiciliu, asta după ce la începutul lunii martie s-a întors în ţară, după mai bine de două luni petrecute în America. El, dar şi o parte din echipa cu care lucrează în studio şi-au luat o pauză impusă de epidemia de coronavirus.

Smiley ţine legătura cu fanii săi prin intermediul reţetelor de socializare şi tot de acolo aceştia au aflat că artistul lor preferat se află izolat la domiciliu.

“Bine vă regăsesc! Mesaj lung: aseară am aterizat.  Direct la autoizolare! Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puţin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipa @hahaha_production (@serbancazan @whoviktor ) vă ţin la curent cu video pe YouTube pentru că am timp”, a scris Smiley pe Instagram.

Adelina Chivu, în carantină la Milano: "Da, este adevărat! Medicii aleg cine trăieşte şi cine moare”

Smiley a lansat recent o nouă piesă, "Ce mai faci, străine?"

Lucrul în studio îi ocupă lui Smiley destul de mult timp, motiv pentru care îşi împarte cu stricteţe timpul. Înainte de plecarea în Statele Unite ale Americii şi de apariţia pandemiei de coronavirus, artistul ştia foarte bine ce are de făcut pe tot parcursul lui 2020.

„Una dintre cele mai mari bucurii ale vieţii mele este să compun şi să fac muzică în studio. Anul meu 2020 vă fi împărţit în două, în prima jumătate voi compune muzică şi în a doua jumătate o voi cânta.

Laura Cosoi, noi mărturisiri despre sarcină: ”Am aflat înainte de Crăciun!” Câte kilograme a luat vedeta

Muzica este un limbaj internaţional, aşa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învăţare, face parte din evoluţia noastră că profesionişti şi că oameni.

Aşa că mă aşteaptă nişte luni pline de întâlniri mari şi de lucru intens la producţii şi proiecte interesante alături de producători foarte apreciaţi şi ascultaţi în întreaga lume”, spunea Smiley înainte de plecarea în America.Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg