Tatăl lui George Burcea, primele declaraţii după ce s-a aflat că şi-a ucis amanta: ”Regret şi acum!”

1 george burcea jpg jpeg

George Burcea, soţul Andreei Bălan, a avut o viaţă desprinsă din filme. Deşi se bucură de o carieră de succes şi are o viaţă de familie împlinită, copilăria lui a fost ”brăzdată” de drame. Tatăl lui şi-a ucis amanta, fiind condamnat la închisoare, iar mama lui era bătută crunt.

Când avea doar trei săptămâni, tatăl lui George Burcea a intrat în puşcărie pentru că şi-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuţit. Acum, Nelu Burcea este în libertate, după ce-a ispăşit o detenţie de zece ani şi spune că regretă ceea ce a făcut.

Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

„Concubina m-a păcălit să semnez nişte acte. Noi eram colegi, lucram la aceeaşi fabrică. Şi pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de  puşcărie. Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat şi am tăiat-o. Dar lucrurile nu sunt aşa cum s-au spus.

Cea mai mare lovitură avea patru centimetri, aşa cum arată şi în raport. Ea s-a speriat şi a făcut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat şi regret şi acum. Imediat ce am conştientizat, m-am dus şi m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de puşcărie. Dacă intram pe actele pe care ea m-a pus să le semnez făceam 25 de ani', a declarat Nelu Burcea, în exclusivitate, pentru Cancan.

Mama lui George Burcea a îndurat o viaţă de coşmar lângă tatăl celor patru copii ai săi. Nelu Burcea îşi bătea soţia şi îşi teroriza copiii, iar totul a culminat, în 1988, cu uciderea amantei. Acum, însă, George Burcea e hotărât să se implice în combaterea violenţei domestice, motiv pentru care a decis să scrie o carte inspirată din drama vieţii lui.

„Voi ieşi cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violenţa domestică. Un subiect inspirat din viaţa mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce priveşte violenţa domestică, pe care doresc să le desfăşor, după care îmi doresc să vin şi cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violenţa domestică.

Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează şi o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăşit ceea ce s-a întâmplat fiind puternic, mergând mai departe şi dorind mereu să-mi depăşesc condiţia.

Am ajutat-o pe mama mea şi încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ţine energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveştile altor mii şi milioane de femei atât din România, cât şi din afară. Aş vrea ca şi femeile, dar şi bărbaţii să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îţi este puternică.

Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulţi ani, s-au despărţit în urmă cu ceva timp.

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viaţa mea, să devin un om mai bun şi să realizez ceva cu viaţa mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viaţa mea şi cât a îndurat mama de la tata o să le găsiţi în cartea mea. Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine', a declarat George Burcea.Recente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg