Tatăl lui Meghan Markle, comparat cu Britney Spears. Ce au cei doi în comun?

Până acum, 2022 a fost un an destul de bogat pentru Ducii de Sessex. Se pare că cei doi soți regali se concentrează tot mai mult pe proiecte filantropice, participând la „Jocurile Invictus” în Europa.

image

Părinții micuților Archie și Lilibet sunt ocupați în continuu. Ei se vor întoarce în Marea Britanie, Manchester, în septembrie 2022, pentru summit-ul One Young World, unde Meghan a fi vorbitorul principal. Toate le merg din plin Prințului Harry și lui Meghan Markle, mai puțin relația lor cu tatăl ei și socrul lui.

În 2021, Meghan a vorbit, în cadrul unui interviu cu Oprah, despre relația complicată cu tatăl ei, Thomas Markle Sr., pentru prima dată. A detaliat cum s-a simțit trădată când descoperise că el colabora cu tabloidele britanice și le furniza informații despre nunta regală dintre fiica lui și prinț. „Mi-am pierdut tatăl”, a dezvăluit ea.

În luna mai 2022, Thomas a avut un AVC, susține Us Weekly, iar fiul lui, fratele vitreg al lui Meghan, încearcă să-i facă acestuia… ceea ce i s-a făcut lui Britney Spears – să fie pus sub tutelă, lucru care să-i ofere oportunitatea de-a se recupera în urma apariției mai multor boli, susține Daily Mail.

Așa cum a stat Prințesa Pop sub tutelă timp de 13 ani, așa dorește și Thomas Jr. să preia toate responsabilitățile antreprenoriale și legale ale capului familiei lui. The Mirror susține că Thomas Jr. a explicat că își dorește această tutelă pentru tatăl său pentru simplul motiv că „vrea ce-i mai bine pentru el, să nu se mai streseze cu nimic”. Publicația sus menționată relatează că fiul n-are niciun motiv ascuns și își dorește cu adevărat ca tatăl său să se poate recupera în casa lui din Mexic.

Începând în 2008, tutela lui Britney a constat în faptul că tatăl ei, Jamie Spears, a preluat controlul complet asupra ei și i-a gestionat averea, dar și viața personală, ne informează Page Six, iar acest lucru a dus-o pe diva la disperare de-a lungul anilor.

Foto - Shutterstock



Recente

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg