Teorii bizare ale conspirației în jurul morții vedetelor. Cine și-ar fi înscenat moartea?

Oamenii au lansat mai multe teorii în ceea ce privește moartea marilor vedete și personalități istorice, precum Michael Jackson, Marilyn Monroe și John F. Kennedy… Ce spun ele? 

image

Moartea celebrităților poate genera sentimente de neputință în rândul fanilor, prin urmare lansarea teoriilor conspirative poate fi o modalitate de a face față emoțiilor. Michael Jackson, de pildă, a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei intoxicații grave cu anestezic, care i-a provocat stop cardiac. Mulți cred însă că artistul și-ar fi înscenat, de fapt, moartea pentru a scăpa de datorii...

Citește și: Michael Jaskon a fost încinerat în secret? Iată posibilul motiv!

Vezi și: Cine l-a omorât pe Michael Jackson. Fosta lui soție ne lămurește 

John F. Kennedy

Și asasinatul lui John F. Kennedy, de pe data de 22 noiembrie 1963, a generat numeroase teorii ale conspirației. De pildă, unii oameni au crezut că de moartea lui JFK sunt responsabili... extratereștrii. De fapt, asasinarea s-a întâmplat în centrul orașului Dallas, în timp ce președintele se afla în mașină cu soția lui, Jacqueline. Pe marginea străzii, mulțimea îl aplauda, iar un bărbat pe nume Lee Harvey Oswald l-a împușcat. Asasinul nu a putut fi judecat, deoarece a fost, la rândul lui, omorât, înainte de începerea procesului. 

Abraham Lincoln 

Precum asasinatul lui John F. Kennedy, moartea lui Abraham Lincoln, al 16-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, a fost înconjurată de multe teorii. Una dintre ele sugerează că Abraham Lincoln nu ar fi murit cu adevărat în anul 1865 și că a supraviețuit o perioadă mai lungă de timp sub diferite identități, altele spun că moartea lui ar fi fost rezultatul unor ritualuri oculte. În realitate, Abraham Lincoln a fost asasinat de actorul de teatru John Wilkes Booth în timp ce urmărea un spectacol de teatru. 

Marilyn Monroe

Versiunea oficială a morții lui Marilyn Monroe este o supradoză accidentală de medicamente, însă unii oameni cred că actrița a fost, de fapt, otrăvită intenționat de membrii grupării Illuminati, ca urmare a numeroaselor ei relații secrete cu bărbați importanți. Se crede că moartea vedetei a împiedicat dezvăluirea unor informații compromițătoare. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg