Obiceiuri culinare ciudate ale celebrităţilor. La ce alimente neobişnuite nu mai pot renunţa unele vedete?

3 77395 original jpg jpeg

Suntem fascinaţi de unele obiceiuri ale vedetelor, pentru că unele sunt la fel de extravagante ca ele. Uneori, auzind despre alegerile lor culinare, ne simţim mai aproape de ele, chiar sunt dintre cele cele mai stranii.

Ştiai că actriţei Catherine Zeta-Jones îi place să mănânce un măr după masă, pentru că se presupune că îi curăţă dinţii? Ea spune că şi căpşunile şi ananasul au efectul acesta, datorită acidului citric pe care-l conţin aceste fructe. Nu toate vedetele au obiceiuri alimentare sănătoase. Unele celebrităţi aleg să mănânce doar ceea ce le place sau ceva cu care s-au obişnuit şi le-a intrat în rutină, chiar dacă nu le face bine.

Cele mai bizare preferinţe culinare

Actriţa Shailene Woodley mănâncă în mod regulat argilă despre beneficiile căreia a aflat de la un şofer de taxi. „Argila este minunată, deoarece corpul nu o absoarbe”, spune ea. Totuşi, este atentă la provenienţa argilei. Un prieten al actriţei, care are acelaşi obicei, a observat că scaunul său are miros metalic.

Lui Steve Jobs i-au plăcut atât de mult merele şi morcovii, încât, în anumite perioade din viaţa sa, acestea au fost singurele alimente pe care le-a mâncat. Poate din această cauză se spune că pe atunci avea pielea uşor portocalie.

Pentru micul dejun, Marilyn Monroe alegea 2 ouă crude bătute cu lapte cald. Chiar dacă alte persoane credeau că obiceiurile ei alimentare erau ciudate, ea nu era de acord. Era sigură că este cel mai hrănitor mic-dejun posibil pentru o femeie care lucrează atât de mult ca ea.

Lyoto Machida este un luptător MMA care crede în beneficiile consumului de urină. Tatăl său a fost cel care l-a obişnuit cu acest regim care îl face să se simtă mai sănătos. Machida este de părere că îi stimulează sistemul imunitar, chiar dacă nu are confirmarea unui medic. Şi Morarji Desai, fost prim-ministru al Indiei, credea în terapia cu urină.

Ce alimente evitau unele staruri?

Din cauza faptului că avea numeroase alergii alimentare încă din copilărie, Ringo Starr nu a mâncat niciodată pizza.

Pentru a-şi păstra silueta, Joan Crawford obişnuia să ia mese extrem de simple. O dată i s-a spus că nu mănâncă mai nimic la prânz. Alegea uneori un bol mic de rubarbă şi biscuiţi cu muştar.

Mariah Carey mănâncă alimente violete 3 zile pe săptămână

După naşterea copiilor ei în anul 2013, Mariah Carey a apelat la dieta mov pentru a-şi recupera silueta. Are zile în care alege cât mai multe alimente de culoare violet. Ei îi plac morcovii, conopida şi vinetele. Alimentele violete au antocianină, un puternic antioxidant care poate ajuta la scăderea în greutate.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg