Obiceiuri culinare ciudate ale celebrităţilor. La ce alimente neobişnuite nu mai pot renunţa unele vedete?

3 77395 original jpg jpeg

Suntem fascinaţi de unele obiceiuri ale vedetelor, pentru că unele sunt la fel de extravagante ca ele. Uneori, auzind despre alegerile lor culinare, ne simţim mai aproape de ele, chiar sunt dintre cele cele mai stranii.

Ştiai că actriţei Catherine Zeta-Jones îi place să mănânce un măr după masă, pentru că se presupune că îi curăţă dinţii? Ea spune că şi căpşunile şi ananasul au efectul acesta, datorită acidului citric pe care-l conţin aceste fructe. Nu toate vedetele au obiceiuri alimentare sănătoase. Unele celebrităţi aleg să mănânce doar ceea ce le place sau ceva cu care s-au obişnuit şi le-a intrat în rutină, chiar dacă nu le face bine.

Cele mai bizare preferinţe culinare

Actriţa Shailene Woodley mănâncă în mod regulat argilă despre beneficiile căreia a aflat de la un şofer de taxi. „Argila este minunată, deoarece corpul nu o absoarbe”, spune ea. Totuşi, este atentă la provenienţa argilei. Un prieten al actriţei, care are acelaşi obicei, a observat că scaunul său are miros metalic.

Lui Steve Jobs i-au plăcut atât de mult merele şi morcovii, încât, în anumite perioade din viaţa sa, acestea au fost singurele alimente pe care le-a mâncat. Poate din această cauză se spune că pe atunci avea pielea uşor portocalie.

Pentru micul dejun, Marilyn Monroe alegea 2 ouă crude bătute cu lapte cald. Chiar dacă alte persoane credeau că obiceiurile ei alimentare erau ciudate, ea nu era de acord. Era sigură că este cel mai hrănitor mic-dejun posibil pentru o femeie care lucrează atât de mult ca ea.

Lyoto Machida este un luptător MMA care crede în beneficiile consumului de urină. Tatăl său a fost cel care l-a obişnuit cu acest regim care îl face să se simtă mai sănătos. Machida este de părere că îi stimulează sistemul imunitar, chiar dacă nu are confirmarea unui medic. Şi Morarji Desai, fost prim-ministru al Indiei, credea în terapia cu urină.

Ce alimente evitau unele staruri?

Din cauza faptului că avea numeroase alergii alimentare încă din copilărie, Ringo Starr nu a mâncat niciodată pizza.

Pentru a-şi păstra silueta, Joan Crawford obişnuia să ia mese extrem de simple. O dată i s-a spus că nu mănâncă mai nimic la prânz. Alegea uneori un bol mic de rubarbă şi biscuiţi cu muştar.

Mariah Carey mănâncă alimente violete 3 zile pe săptămână

După naşterea copiilor ei în anul 2013, Mariah Carey a apelat la dieta mov pentru a-şi recupera silueta. Are zile în care alege cât mai multe alimente de culoare violet. Ei îi plac morcovii, conopida şi vinetele. Alimentele violete au antocianină, un puternic antioxidant care poate ajuta la scăderea în greutate.Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg