Obiceiuri culinare ciudate ale celebrităţilor. La ce alimente neobişnuite nu mai pot renunţa unele vedete?

3 77395 original jpg jpeg

Suntem fascinaţi de unele obiceiuri ale vedetelor, pentru că unele sunt la fel de extravagante ca ele. Uneori, auzind despre alegerile lor culinare, ne simţim mai aproape de ele, chiar sunt dintre cele cele mai stranii.

Ştiai că actriţei Catherine Zeta-Jones îi place să mănânce un măr după masă, pentru că se presupune că îi curăţă dinţii? Ea spune că şi căpşunile şi ananasul au efectul acesta, datorită acidului citric pe care-l conţin aceste fructe. Nu toate vedetele au obiceiuri alimentare sănătoase. Unele celebrităţi aleg să mănânce doar ceea ce le place sau ceva cu care s-au obişnuit şi le-a intrat în rutină, chiar dacă nu le face bine.

Cele mai bizare preferinţe culinare

Actriţa Shailene Woodley mănâncă în mod regulat argilă despre beneficiile căreia a aflat de la un şofer de taxi. „Argila este minunată, deoarece corpul nu o absoarbe”, spune ea. Totuşi, este atentă la provenienţa argilei. Un prieten al actriţei, care are acelaşi obicei, a observat că scaunul său are miros metalic.

Lui Steve Jobs i-au plăcut atât de mult merele şi morcovii, încât, în anumite perioade din viaţa sa, acestea au fost singurele alimente pe care le-a mâncat. Poate din această cauză se spune că pe atunci avea pielea uşor portocalie.

Pentru micul dejun, Marilyn Monroe alegea 2 ouă crude bătute cu lapte cald. Chiar dacă alte persoane credeau că obiceiurile ei alimentare erau ciudate, ea nu era de acord. Era sigură că este cel mai hrănitor mic-dejun posibil pentru o femeie care lucrează atât de mult ca ea.

Lyoto Machida este un luptător MMA care crede în beneficiile consumului de urină. Tatăl său a fost cel care l-a obişnuit cu acest regim care îl face să se simtă mai sănătos. Machida este de părere că îi stimulează sistemul imunitar, chiar dacă nu are confirmarea unui medic. Şi Morarji Desai, fost prim-ministru al Indiei, credea în terapia cu urină.

Ce alimente evitau unele staruri?

Din cauza faptului că avea numeroase alergii alimentare încă din copilărie, Ringo Starr nu a mâncat niciodată pizza.

Pentru a-şi păstra silueta, Joan Crawford obişnuia să ia mese extrem de simple. O dată i s-a spus că nu mănâncă mai nimic la prânz. Alegea uneori un bol mic de rubarbă şi biscuiţi cu muştar.

Mariah Carey mănâncă alimente violete 3 zile pe săptămână

După naşterea copiilor ei în anul 2013, Mariah Carey a apelat la dieta mov pentru a-şi recupera silueta. Are zile în care alege cât mai multe alimente de culoare violet. Ei îi plac morcovii, conopida şi vinetele. Alimentele violete au antocianină, un puternic antioxidant care poate ajuta la scăderea în greutate.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg