Tily Niculae e disperată! Urmează să nască, iar spitalul unde era programată s-a închis din cauza coronavirusului

1 tily niculae sarcina jpg jpeg

În plină pandemie de coronavirus, Tily Niculae urmează să aducă pe lume ce de-al doilea copil. Actriţa este însărcinată în luna a noua şi fusese programată deja pentru operaţia de cezariană. Problemele au apărut atunci când a fost anunţată că maternitatea a fost închisă, întrucât a fost depistat un caz de infectare cu Covid-19.

„Trebuie să nasc săptămâna asta şi cum a aflat toată lumea, unul dintre spitalele cunoscute din Bucureşti s-a închis, din cauza unul caz depistat de coronavirus şi în acest moment, sunt în aer. Dar trebuie să îmi păstrez optimismul şi să găsesc soluţii. Sunt atât de empatică cu tot ce se întâmplă în acest moment, încât, îmi e şi jenă să întreb medicul ce fac, cum fac", a spus Tily Niculae, într-un interviu acordat la Antena Stars.

Diana Dumitrecu, prezentatoarea emisiunii ”Mireasa”, criticată dur de mămici: ”Am blocat unele persoane şi o voi face tot mai des!”

stanga
dreapta
2 tily niculae jpg jpeg
3 tily niculae jpg jpeg
4 tily niculae 3 jpg jpeg
5 tily niculae 4 1280x720 jpg jpeg
6 actrita tily niculae jpg jpeg

Vedeta se arată, totuşi încrezătoare şi speră că lucrurile se vor rezolva în aşa fel încât medicul care i-a supravegheat sarcina în cele nouă luni să poată efectua operaţia de cezariană în siguranţă. 

"Mă raportez la o persoană care are familia acasă, mă raportez la tot cadrul medical care este în acel spital. Mă gândesc la câte ture s-au schimbat, mă gândesc la cum a putut să fie acea femeie lipsită de responsabilitate şi de spiritul civic.” a mai spus actriţa

Tily Niculae spune că nu poate naşte natural, din cauză că are ceva probleme de sănătate.

Ciupercile, alimentul ideal în perioada de post. Au beneficii uimitoare: te ajută să slăbeşti şi îţi cresc imunitatea

„Acum trebuie să îmi caut, dar medicii peste tot sunt supraaglomeraţi, este nebunie peste tot. Îmi este jenă să dau telefoane şi apelez la răbdarea mea şi la încrederea că lucrurile vor fi ok, aşa cum au fost şi până acum. Nu am unde să mă duc, dacă s-ar întâmpla lucrul ăsta acum, nu am o direcţie clară.” a completat actriţa în interviul exclusiv pentru Antena Stars.Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg