Diana Dumitrescu este prezentatoarea emisiunii ”Mireasa”, dar şi mămica unui băieţel, motiv pentru care de curând a declarat că obişnuieşte să-şi crească copilul după propriile reguli de parenting. Acest lucru a atras, însă, un val de critici pentru proaspăta mămică.

O femeie infectată cu noul coronavirus s-a filmat pe patul de spital: ”Priveşte-mă. Nu pot respira. Sunt la Terapie Intensivă!”

”Nu am mai fost foarte activă pe reţelele de socializare. Eu am descoperit că sunt genul de mamă căreia nu îi place să dea sfaturi necerute, iar evoluţia lui Carol mă interesează pe mine şi atât. Evit să răspund la comentarii şi mesaje răutăcioase. Ba chiar am blocat unele pesoane şi o voi face tot mai des. Nu îmi plac hate-ul şi bullyingul din social media şi mi se pare că în asta se transformă, din păcate. Eu am spus aşa, şi o voi mai spune – fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine. Deciziile îi aparţin, la fel şi consecinţele. Am scris despre acest lucru pe blogul meu.”, a povestit ea.

Întrebată cum reuşeşte să se împartă între familie şi viaţa profesională, ea a declarat că primeşte ajutor din partea familiei.

24 martie, Lună Nouă în Berbec. Astrele favorizează din plin zodia Peşti, în special în casa banilor

”Cum spuneam, mă ajută mama. Va rămâne la mine pe perioada filmărilor şi ea se va ocupa de Carol în lipsa mea. Iar eu şi soţul meu ne vom ocupa de el în restul timpului.”, a mai mărturisit ea, dezvăluind, de asemenea, că e frumos să fii mamă: ”Nu pot spune nici că este mai greu sau nici că este mai uşor decât mă aşteptam, pentru că am avut permanent un ajutor de nădejde. Dar nu este simplu, nu este ca o poveste cu final fericit, pentru că stresul de a fi mamă, aici mă refer la sentimentul permanent de grijă care apare, să fie copilul bine, să fie totul în regulă, nu va dispărea niciodată şi nu le poate nimeni trăi în locul tău… Este dificil, dar şi sentimentul de iubire pură pe care ţi-l oferă un copil nu are termeni de comparaţie!”, a mai explicat ea.