Tragedie ascunsă. Fratele lui Oprah Winfrey, ucis de SIDA

Moderatoarea americană a făcut o mărturisire uluitoare despre fratele pe care l-a pierdut, cu ani în urmă, din cauza unei boli crunte.

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg

Jeffrey Lee a fost fratele cunoscutului mogul din mass-media, Oprah Winfrey, iar luna aceasta, pe 4 iunie mai exact, vedeta și-a amintit de el în mod special. Legendara moderatoare TV a făcut public un mesaj care a uimit multă lume, în care a vorbit despre fratele pe care l-a pierdut când acesta avea doar 29 de ani. Tragedia s-a întâmplat în timpul epidemiei de SIDA din Statele Unite.

„S-a întâmplat acum 35 de ani ca fratele meu, Jeffrey Lee, a murit din cauza SIDA”, a mărturisit Oprah. „Avea 29 de ani. anul în care s-a întâmplat asta era 1989, iar lumea era un loc extrem de dur atunci, nu doar pentru cei care sufereau de SDIA, dar și pentru restul homosexualilor și lesbienelor care existau”, a ținut să adauge vedeta.

„Mă gândesc adesea că, dacă ar fi trăit acum, ar fi uimit să vadă cât de mult s-a schimbat lumea întreagă și că există mariaje între persoane de același sex și chiar o lună întreagă pe an în care sunt sărbătoriți astfel de persoane”, a dezvăluit Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey jpg

„Cât de schimbată ar fi fost viața lui dacă trăia în această perioadă, într-o lume care să îl aprecieze pentru felul în care era el și nu să-l facă se se simtă rușinat din cauza sexualității lui”, a precizat aceasta.

Oprah n-a mai vorbit niciodată până acum despre acest subiect delicat, trecând 35 de ani de la tragedia petrecută în familia ei. Moderatoarea TV este cunoscută pentru ușurința cu care abordează și cele mai complicate subiecte în fața camerei de filmit, însă iată că are și ea propriile secrete, drame personale pe care le-a ținut ascunse de publicul său larg. Într-un final, vedeta s-a decis să-i aducă un omagiu fratelui pierdut chiar pe pagina sa de Instagram, lucru lăudabil.

foto - Instagram



Recente

pozitie verticala jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg