Tragedie ascunsă. Fratele lui Oprah Winfrey, ucis de SIDA

Moderatoarea americană a făcut o mărturisire uluitoare despre fratele pe care l-a pierdut, cu ani în urmă, din cauza unei boli crunte.

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg

Jeffrey Lee a fost fratele cunoscutului mogul din mass-media, Oprah Winfrey, iar luna aceasta, pe 4 iunie mai exact, vedeta și-a amintit de el în mod special. Legendara moderatoare TV a făcut public un mesaj care a uimit multă lume, în care a vorbit despre fratele pe care l-a pierdut când acesta avea doar 29 de ani. Tragedia s-a întâmplat în timpul epidemiei de SIDA din Statele Unite.

„S-a întâmplat acum 35 de ani ca fratele meu, Jeffrey Lee, a murit din cauza SIDA”, a mărturisit Oprah. „Avea 29 de ani. anul în care s-a întâmplat asta era 1989, iar lumea era un loc extrem de dur atunci, nu doar pentru cei care sufereau de SDIA, dar și pentru restul homosexualilor și lesbienelor care existau”, a ținut să adauge vedeta.

„Mă gândesc adesea că, dacă ar fi trăit acum, ar fi uimit să vadă cât de mult s-a schimbat lumea întreagă și că există mariaje între persoane de același sex și chiar o lună întreagă pe an în care sunt sărbătoriți astfel de persoane”, a dezvăluit Oprah Winfrey.

Oprah Winfrey jpg

„Cât de schimbată ar fi fost viața lui dacă trăia în această perioadă, într-o lume care să îl aprecieze pentru felul în care era el și nu să-l facă se se simtă rușinat din cauza sexualității lui”, a precizat aceasta.

Oprah n-a mai vorbit niciodată până acum despre acest subiect delicat, trecând 35 de ani de la tragedia petrecută în familia ei. Moderatoarea TV este cunoscută pentru ușurința cu care abordează și cele mai complicate subiecte în fața camerei de filmit, însă iată că are și ea propriile secrete, drame personale pe care le-a ținut ascunse de publicul său larg. Într-un final, vedeta s-a decis să-i aducă un omagiu fratelui pierdut chiar pe pagina sa de Instagram, lucru lăudabil.

foto - InstagramRecente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg