Trucurile care te ajută să arăţi minunat fără machiaj

1 76044 original jpg jpeg

Naturaleţea şi simplitatea au fost dintotdeauna două atribute apreciate atât de femei, cât şi de bărbaţi. Dacă te-ai săturat să petreci minute în şir în faţa oglinzii şi vrei să îţi laşi pielea să respire, dar în acelaşi timp îţi doreşti să arăţi impecabil, urmează aceste sfaturi.

1. Ai grijă de sprâncenele tale

sprancene jpg jpeg

Sprâncenele încadrează faţa precum o ramă, mai cu seamă atunci când nu ai niciun strop de machiaj pe faţă. Acestea vor deveni centrul atenţiei, aşa că primul pas este să le dai o formă potrivită, cât mai naturală. Nu exagera cu pensarea excesivă a lor, căci îţi pot înăspri trăsăturile. Dacă este nevoie, le poţi colora cu vopsea specială pentru sprâncene sau henna. În cazul în care vrei să le regenerezi, aplică zilnic un amestec obţinut din uleri de castor şi vitamina A. După câteva săptămâni vei observa că acestea vor fi mai dese.

2. Accentuează-ţi privirea

extensii jpg jpeg

Chiar şi atunci când nu ai avut foarte mult timp la dispoziţie pentru a te odihni, poţi masca acest lucru prin câteva mici trucuri. Fă-ţi ochii să pară mai mai ondulându-ţi genele cu ajutorul unui cleşte de gene, apoi aplică un gel transparent pe ele, poate fi chiar şi un tratament pentru regenerare. Desigur, pentru o schimbare evidentă, care te scuteşte de machiaj şi te ajută să ai gene fabuloase, poţi opta pentru varianta extensiilor de gene.

3. Scapă de cearcăne

cearcane jpg jpeg

Uneori îţi place atât de mult cum arăţi dimineaţa şi aproape că ai vrea să ieşi pe uşă fără să te machiezi, dar un lucru te impiedică să faci asta: cearcănele. Le poţi camufla o perioadă prin machiaj, însă dacă îţi doreşti să scapi definitiv de ele, reconsideră-ţi dieta. Cercurile negre de sub ochi pot fi rezultatul unei deficienţe de fier, ori vitamina B. Cremele de ochi sunt foarte importante, aşa că alege-le pe cele cu efect de albire sau pe cele care conţin retinol. De asemenea, poţi apela cu încredere şi consecvenţă la compresele cu plicuri de ceai de mentă sau ceai verde, pe care le ţii 10-15 minute pe ochi, în fiecare zi.

4. Investeşte în dantura ta

dantura jpg jpeg

Pe lângă faptul că este sănătos să ai grijă de dinţii tăi, totodată, un zâmbet frumos va distrage atenţia de la orice imperfecţiune. Poţi recurge la tratamentele de albire din cabinetele stomatologice sau la tratamentele naturiste. Printre cele care sunt într-adevăr eficiente se numără pasta de dinţi cu bicarbonat, periajul dinţilor cu cărbune şi clătirea gurii cel puţin 3 săptămâni, zi de zi, cu ulei de cocos.

5. Exfoliază-ţi buzele

exfoliator buze jpg jpeg

Oricât de bine ai arăta nemachiată, buzele crăpate vor strica tot aspectul. Există mai multe metode prin care poţi obţine în câteva minute buze catifelate: masarea lor cu zahăr brun, frecarea uşoară timp de 2 minute cu un prosop sau cu o periuţă de dinţi, masca cu miere. Pentru un plus de volum şi intensificarea circulaţiei din zona buzelor, aplică o picătură de ulei de scorţişoară.

6. Curăţă-ţi tenul

masca fata jpg jpeg

Dermatologii susţin că dacă vrei să ai un ten frumos, nu ar trebui să îţi speli faţa mai mult de două ori pe zi. Indicat este să îţi cureţi tenul dimineaţa şi seara, cel mai bine cu ajutorul unor discuri demachiante, îmbibate în apă micelară sau în apă termală. Evită să îţi speli zilnic faţa cu apa de la robinet, care poate conţine cantităţi mari de clor. Măştile exfoliante, în special cele care după uscare se înlătură dezlipindu-le uşor de ten, ajută la curăţarea în profunzime a porilor, deoarece extrag punctele de grăsime şi punctele negre.

7. Alege o coafură feminină

tunsoare jpg jpeg

Tunsoarea, culoarea şi coafura potrivite fizioniomiei şi personalitaţii tale, te vor scoate din anonimat, chiar şi atunci când vei fi nemachiată. Alege o tunsoare care să creeze mişcare, volum, să fie uşor de întreţinut şi de coafat, chiar şi acasă. Taie vârfurile despicate în mod regulat şi de fiecare dată când foloseşti placa, ondulatorul sau foehn-ul, aplică neapărat produse de protecţie termică, pentru a preveni degradarea firului de păr.

:Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg