Ultima amintire pe care Madonna o are cu mama ei: „Nimeni nu mi-a spus că era pe moarte‟

Madonna a scris pe contul ei de Instagram un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei, de pe 12 mai. Cântăreața și-a amintit de regretata ei mamă al cărei nume îl poartă, iar cuvintele publicate i-au emoționat pe urmăritori. 

image

Ca în fiecare an de Ziua Internațională a Mamei, vedetele au publicat pe conturile lor de socializare mesaje despre femeile care le-au dat viață, însă Madonna, în vârstă de 65 de ani, a scris cuvinte înduioșătoare despre regretata sa mamă, Madonna Louise Ciccone.

Din păcate, artista a apucat să se bucure puțin timp de prezența mamei sale, deoarece aceasta s-a stins din viață la vârsta de doar 30 de ani din cauza cancerului la sân, când Madonna avea 5 ani!  

Citește și acest articol: Madonna spune cine i-a salvat viața după ce a căzut în baie: „M-a târât la spital”

Cuvintele emoționante scrise de Madonna 

Cântăreața a lăsat de înțeles din mesajul publicat că încă își amintește de ziua în care mama și-a luat rămas bun de la ea, de la fereastra spitalului:

„Nimeni nu mi-a spus că mama mea moare. Am văzut-o cum se dezintegrează în mod misterios și apoi cum dispare. Nu am primit nicio explicație - mi s-a spus doar că s-a culcat, ceea ce explică și relația mea tumultoasă cu somnul. (…) Când ies de pe scenă, o privesc pe mama mea în fiecare seară, o salut, îmi iau la revedere, îi mulțumesc și sper că este mândră de mine. O rog să mă protejeze și să mă păstreze sănătoasă‟, a scris artista. 

Mesajul publicat de Madonna a fost însoțit de o galerie foto, unde sunt prezentate fotografii cu mama acesteia și cu cei șase copii ai artistei - Loudres, Rocco, David și Mercy. Postarea a primit mai mult de 500.000 de aprecieri și zeci de comentarii date atât de fani, cât și de apropiați ai vedetei. Prietena ei, Debi Mazar, cântăreața Katy Perry și actrița Selma Blair, i-au transmis cuvinte de bine Madonnei: „Nimeni nu este ca tine”, i-a transmis Selma Blair.  

Vezi și acest articol: „Cele cinci reguli pe care Madonna le-a impus copiilor ei: Fiți fericiți!”

Sursă foto: Instagram - @madonna  Recente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg