Un ghicitor l-a convins pe Matthew McConaughey să joace în „Cum să pierzi un tip în 10 zile‟

Matthew McConaughey (53 de ani) a jucat în multe pelicule, însă cu filmul „How to Lose a Guy in 10 Days‟ (Cum să scapi de un tip în 10 zile) s-a bucurat de mare succes. Surprinzător, un ghicitor l-a convins să facă parte din distribuție. 

image

În comedia romantică „How to Lose a Guy in 10 Days‟ (Cum să scapi de un tip în 10 zile),  din 2003, Matthew McConaughey îl joacă pe Benjamin Barry, bărbatul care este cucerit de scriitoarea Andie Anderson (Kate Hudson) și părăsit în doar 10 zile. Totul pentru ca Andie să le arate cititoarelor sale care sunt modalitățile prin care femeile îndepărtează bărbații. 

Citește și: Matthew McConaughey, despre tatăl său: „Nimeni și nimic nu-l putea ucide. Cu excepția mamei‟ 

Este greu de imaginat că alți actori ar fi putut să joace aceste roluri extrem de îndrăgite, însă la 20 de ani de la premiera filmului, s-a aflat că nu le-a fost ușor producătorilor să îi aleagă din prima. Potrivit publicației „Vanity Fair‟, Gwyneth Paltrow a fost prima opțiune pentru rolul lui Andie, însă actrița a decis să se retragă și așa a primit Kate Hudson acest rol. Dar să găsești pe cineva care să îl joace pe Benjamin Barry a fost puțin mai dificil...

„Ne uitam la băieți și am continuat să ne gândim cine ar fi tipul potrivit. Pentru mine a fost foarte important‟, a povestit Kate Hudson. „Matthew a venit la o întâlnire și mi s-a părut o idee grozavă. Mi-a plăcut energia lui. Ne-am înțeles imediat‟ și-a amintit ea. 

image

Matthew McConaughey: „Am acceptat oferta a doua zi‟

Dacă actrița Kate Hudson a fost sigură că Matthew McConaughey este cel care trebuie să îl joace pe Benjamin, actorul nu a fost convins din prima. El a povestit că un ghicitor l-a ajutat să ia decizia care urma că îi schimbe viața:

„Îmi amintesc că m-am gândit, într-o noapte, dacă aveam de gând să o fac sau nu, în timp ce mă plimbam. Din senin, a venit un tip la mine, care era un ghicitor și m-a întrebat dacă vreau să îmi ghicească. El mi-a zis: «Există un film la care te gândești acum. Este o comedie romantică. Trebuie să faci asta sau va fi unul dintre cele mai mari regrete din viața ta. Va fi o explozie, va fi o experiență incredibilă și vei face o grămadă de bani»‟, și-a amintit actorul. „Atunci m-am gândit dacă l-au angajat pe tipul acesta. Am râs în gând, dar îmi amintesc că am luat-o în serios. Acest ghicitor a fost foarte convingător. Cred că am acceptat oferta a doua zi‟, a continuat Matthew McConaughey.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg