Un ghicitor l-a convins pe Matthew McConaughey să joace în „Cum să pierzi un tip în 10 zile‟

Matthew McConaughey (53 de ani) a jucat în multe pelicule, însă cu filmul „How to Lose a Guy in 10 Days‟ (Cum să scapi de un tip în 10 zile) s-a bucurat de mare succes. Surprinzător, un ghicitor l-a convins să facă parte din distribuție. 

image

În comedia romantică „How to Lose a Guy in 10 Days‟ (Cum să scapi de un tip în 10 zile),  din 2003, Matthew McConaughey îl joacă pe Benjamin Barry, bărbatul care este cucerit de scriitoarea Andie Anderson (Kate Hudson) și părăsit în doar 10 zile. Totul pentru ca Andie să le arate cititoarelor sale care sunt modalitățile prin care femeile îndepărtează bărbații. 

Citește și: Matthew McConaughey, despre tatăl său: „Nimeni și nimic nu-l putea ucide. Cu excepția mamei‟ 

Este greu de imaginat că alți actori ar fi putut să joace aceste roluri extrem de îndrăgite, însă la 20 de ani de la premiera filmului, s-a aflat că nu le-a fost ușor producătorilor să îi aleagă din prima. Potrivit publicației „Vanity Fair‟, Gwyneth Paltrow a fost prima opțiune pentru rolul lui Andie, însă actrița a decis să se retragă și așa a primit Kate Hudson acest rol. Dar să găsești pe cineva care să îl joace pe Benjamin Barry a fost puțin mai dificil...

„Ne uitam la băieți și am continuat să ne gândim cine ar fi tipul potrivit. Pentru mine a fost foarte important‟, a povestit Kate Hudson. „Matthew a venit la o întâlnire și mi s-a părut o idee grozavă. Mi-a plăcut energia lui. Ne-am înțeles imediat‟ și-a amintit ea. 

image

Matthew McConaughey: „Am acceptat oferta a doua zi‟

Dacă actrița Kate Hudson a fost sigură că Matthew McConaughey este cel care trebuie să îl joace pe Benjamin, actorul nu a fost convins din prima. El a povestit că un ghicitor l-a ajutat să ia decizia care urma că îi schimbe viața:

„Îmi amintesc că m-am gândit, într-o noapte, dacă aveam de gând să o fac sau nu, în timp ce mă plimbam. Din senin, a venit un tip la mine, care era un ghicitor și m-a întrebat dacă vreau să îmi ghicească. El mi-a zis: «Există un film la care te gândești acum. Este o comedie romantică. Trebuie să faci asta sau va fi unul dintre cele mai mari regrete din viața ta. Va fi o explozie, va fi o experiență incredibilă și vei face o grămadă de bani»‟, și-a amintit actorul. „Atunci m-am gândit dacă l-au angajat pe tipul acesta. Am râs în gând, dar îmi amintesc că am luat-o în serios. Acest ghicitor a fost foarte convingător. Cred că am acceptat oferta a doua zi‟, a continuat Matthew McConaughey.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg