Unde a dormit Jason Momoa după ce s-a despărțit de Lisa Bonet

Imediat după divorțul de Lisa Bonet (56 de ani), Jason Momoa (44 de ani) a adoptat un stil de viață umil, când a decis să se mute într-un loc în care cei mai pretențioși nu ar putea să stea. În ce condiții a dormit actorul? 

image

Jason Momoa și Lisa Bonet au format un cuplu iubit și discret. Vedeta din filmul „Aquaman‟ a mărturisit că a pus ochii pe Lisa Bonet de când a văzut-o la televizor, iar pentru că drumurile lor s-au intersectat, cei doi și-au dat seama din prima că sunt compatibili. La puțin timp de la prima lor întâlnire, s-au căsătorit, apoi au făcut doi copii, iar Jason Momoa și-a asumat rolul de tată vitreg pentru Zoë Kravitz, fiica Lisei dintr-o relație anterioară. 

Citește și: O actriță superbă, motivul pentru care Jason Momoa divorțează? Lisa nu era fericită că Jason lucra cu ea 

Totul a fost frumos până la începutul lui 2022, când, după aproape cinci ani de căsnicie și șaisprezece ani de relație, își anunțau despărțirea. Ei au spus că stilul de viață diferit i-a separat, Jason Momoa fiind o persoană care iubește aventura și călătoriile, în timp de Lisa Bonet preferă să stea mai mult acasă, să citească sau să gătească. 

Unde a dormit Jason Momoa după divorț? 

După ce s-a despărțit de actriță, viața lui Jason Momoa s-a schimbat radical. El a început să aprecieze stilul de viață modest și micile plăceri ale vieții. De aceea, nu s-a mutat într-un hotel luxos sau într-o casă în valoare de milioane de euro, așa cum am putea crede, ci în rulota lui modestă, parcată în curtea casei unui prieten din Los Angeles. Actorul a ales să doarmă în rulotă, deoarece a preferat să fie aproape de plajă și să ducă o viață de nomad. 

Vezi și: Lisa Bonet, rețeta tinereții. Cum reușește soția lui Jason Momoa să se mențină în formă la 55 de ani 

Potrivit „Bright Side”, înainte să devină cunoscut, Jason Momoa a plecat alături de un prieten cu rulota în Irlanda pentru a explora peisajele uimitoare. Așa că nu a fost pentru prima oară când actorul a locuit într-un astfel de vehicul! 

Sursă foto: Pinterest Recente

Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg