Vedeta care urăște să fie slabă: „Oamenii au crucea lor de purtat‟

Ne-am obișnuit ca vedetele să fie preocupate de pierderea în greutate, însă nu și o celebritate de la Hollywood care a fost dintotdeauna slabă și își urăște silueta! „Oamenii au crucea lor de purtat‟, a spus ea. 

image

Dacă vrei să faci o femeie să se simtă bine, îi spui că are o tunsoare senzațională, că s-a îmbrăcat bine sau că este, cu adevărat, frumoasă. Dar cel mai așteptat compliment este să i se spună că a slăbit!

Vezi și acest articol: Dieta lui Adele. Cum a reușit artista să pună pe fugă 50 de kilograme prin alimentație și sport 

Femeile își doresc să slăbească din motivații estetice, psihologice sau din motive legate de sănătate. Inclusiv influențele sociale le ambiționează să își taie din numărul de calorii pe care le consumă zilnic și să facă sport, prin urmare, când reușesc să slăbească, vor ca schimbarea să fie remarcată și complimentată! 

Desigur, există și excepții, iar una dintre ele este o actriță cunoscută de la Hollywood. Ea a avut dintotdeauna o silută trasă prin inel, iar aspectul său a reprezentat un etalon pentru multe doamne și domnișoare, însă, chiar și așa, vedeta își urăște corpul și nu vrea să i se spună că este slabă! 

Citește și acest articol: Staruri criticate că au slăbit: „Ba sunt prea grasă, ba sunt prea slabă!”

Vedeta care nu-și apreciază silueta

Este vorba despre Sarah Jessica Parker, care și-a rostit nemulțumirea într-un cadru public. În podcastul „Glad We Had This Chat‟, actrița din serialul „Sex And The City‟ a spus:

„Oamenii au crucea lor de purtat. Nu-mi place să fiu slabă. Dacă i-ai fi întâlnit pe frații mei, ai fi observat că au aceeași structură genetică și nu cred că le place asta. Aș prefera să mai iau în greutate, dar așa funcționează corpul meu.‟

Nici Kendall Jenner nu este mulțumită de felul în care arată! 

Sarah Jessica Parker nu este singura celebritate care a dezvăluit că nu-i place să aibă o siluetă slabă. În anul 2013, modelul Kendall Jenner a dezvăluit într-un interviu pentru „Harper’s Bazaar‟ că își dorește să ia în greutate, dar nu poate:

„Încerc să mă îngraș, dar corpul meu nu mă ajută. Ceea ce nu înțeleg oamenii este că să caracterizezi pe cineva ca fiind prea slab nu este același lucru cu a-l caracteriza ca fiind prea gras. Nu este un sentiment frumos.‟ 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram  Recente

p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg