Staruri criticate că au slăbit. „Ba sunt prea grasă, ba sunt prea slabă!”

Celebritățile vorbesc adesea despre presiunea pe care o simt pentru a arăta într-un anumit fel în showbiz. Multe femei recunosc cât e de greu să te menții în atenția publicului când nu ai dimensiunile perfecte - 90-60-90.

image

Hollywoodul are anumite standarde de frumusețe de la care nu se abate mai deloc. Fie că ești cântăreață sau actriță, trebuie să impresionezi atunci când te aflii în fața camerei de filmat, iar silueta pe care o afișezi e, de multe ori, la fel de importantă ca vocea sau talentul tău actoricesc.

Cu alte cuvinte, dacă ai câteva kilograme în plus, trebuie să faci tot ce-ți stă în putință ca să scapi de ele. Ce te faci, însă, când slăbești și primești la fel de multe critici pentru acest lucru?! Pentru că se întâmplă și așa ceva!  

Adele

Cu o voce ca a ei, nici nu mai conteză cum arată, așa-i? Ei bine, nu chiar! Și ea a simțit presiunea de-a arăta cât mai bine posibil și și-a propus să scape de surplusul de greutate după divorțul de Simon Konecki. Post-despărțire, vedeta avea nevoie de o schimbare majoră în viața ei. Și și-a schimbat stilul de viață. A reușit să slăbească 45kg, lucru care i-a dat un plus de încredere în ea, un nou suflu. Din păcate, nu toți fanii ei s-au bucurat pentru performanța cântăreței britanice!

În cadrul emisiunii de la BBC, Desert Island Discs, Adele a dezvăluit că unii dintre admiratorii ei s-au simțit trădați din cauza schimbării radicale din viața vedetei.

„M-am simțit groaznic când am aflat că unii oameni erau criticați că nu arătau destul de bine și că nu erau frumoși”, a început să mărturisească starul pop. Cântăreața a dezvăluit, în timpul unui interviu cu Oprah Winfrey, de anul trecut, că s-a simțit foarte prost că slăbitul ei „i-a făcut pe unii să se simtă îngrozitor în privința lor” și că nu era, totuși, „treaba mea să controlez cum se simt oamenii în corpul lor”.

Rebel Wilson

Starul din „Pitch Perfect” a început să documenteze întregul ei proces de slăbire încă din 2020, „anul sănătății”, cum l-a denumit ea. A pierdut și ea în jur de 27kg, însă efortul depus de actriță n-a fost apreciat de toată lumea. Dimpotrivă.

Fanii au început să-i reproșeze că nu mai e amuzantă odată ce a început să arate ca majoritatea femeilor de la Hollywood. Până și agentul ei i-a recomandat să nu-și schimbe prea mult look-ul, pentru că va intra apoi în competiție cu actrițele frumoase și slabe din Cetatea Filmului și-i va fi mult mai greu.

Dar sunt și lucruri plăcute care au venit la pachet cu o nouă siluetă… „Când ești voluminos, lumea nu dă doi bani pe tine. De când am slăbit, există oameni care vor să mă ajute cu pungile de alimente de la magazine sau îmi țin ușa”, a declarat ea la The Morning Crew.

Ashley Graham

Este un model plus size, care ține la imaginea care a scos-o din anonimat. Însă a născut de două ori până acum și a mai luat în greutate în tot acest timp. Așa că și-a dorit să mai scape de câteva kilograme la un moment dat, lucru neaprobat de fanii ei. Sau, pur și simplu, greutatea ei a fluctuat din când în câd, fără să-și propună ea acest lucru.  

În 2016, a postat o fotografie cu ea pe Instagram, în care a părea mai slabă decât de obicei, pentru care a fost taxată imediat: „De ce vrei să te schimbi? Credeam că te simțeai confortabil în pielea ta și că îți doreai să rămâi un model supraponderal!”

Khloe Kardashian

Era cunoscută ca sora cea grăsuță din familia Kardashian, după care s-a dus la sala de sport și s-a apucat de slăbit. În loc să fie aplaudată pentru efortul depus de ea, vedeta de reality show a primit numeroase critici – „Ești prea slabă!”, „Ai depășit orice limită în încercarea de-a deveni perfectă!”

„Ba sunt prea grasă, ba sunt prea slabă! Hotărâți-vă, oameni buni!”, a comentat și Khloe reacția celor care o critică pentru noua ei siluetă.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg