Reacția vedetelor la cutremurele simțite: „Mi-am luat copiii în brațe”

România nu este o țară zguduită de multe și mari cutremure, însă există alte părți de lume care sunt afectate de asemenea fenomene naturale mai des și mai puternic. Orașul Los Angeles, de pildă, a trecut prin câteva cupremure simțite de locuitorii lui VIP. Mai multe celebrități au fost trezite din pat, în anii trecuți, de o mică sau mare zdruncinătură. Cum au reacționat vedetele când și-au dat seama că a fost cutremur?

image

În 2020, fix anul declanșării pandemiei, a avut loc un cutremur de magnitudinea de 4,2 în Los Angeles, la 4.29 dimineața. N-au existat morți și distrugeri în oraș, însă locuitorii s-au speriat puțin când au fost treziți zdruncinați. Vedetele nu au pierdut ocazia de-a scrie despre acel cutremur pe Twitter.

„O, Doamne! Uau, s-a simțit mai puternic decât un cutremur de 4,5! Așa înfricoțător! Am adidașii și lanterna lângă pat”, spunea Khloé Kardashian pe 30 iulie 2020, cu noapte-n cap.

„Mi-am luat copiii în brațe”, ne-a informat Kelly Clarkson la numai câteva minute după ce-a simțit cutremurul. „Suntem cu toții treziți prea devreme din cauza cutremurului, dar acum stăm și vorbim despre cum mișcările lor ninja pot ajuta în astfel de situații. Eu mă bucur că suntem mai mult curioși despre cutremur, decât speriați. Hallelujah!”, a conchis cântăreața.

„Cel mai 2020 cutremur pe care ne puteam trezi!”, a spus, mai în gumă, mai în serios, Jameela Jamil.

„De parcă aveam nevoie de așa ceva!”, i-a ținut și actorul John Stamos isonul actriței de origine britanică.

Totuși, atunci, în 2020, a fost un cutremur mic. SUA a experimentat, din păcate, și alte cutremure care s-au dovedit a fi mult mai puternice. În 2019, de pildă, a avut loc un cutremur de 7,1, cel mai puternic din ultimii 20 de ani, după care a urmat o replică de 6,4 magnitudine în California. Cutremurul s-a simțit într-o bună parte a Statelor Unite, din Sacramento până în Las Vegas.

„E cutremur, fir-ar să fie!”, a reacționat Nicki Minaj pe Instagram. „A fost cam intens!”, a ținut ea să adauge în deplina aprobare a fanilor ei.

„Karl și cu mine nu eram în oraș ieri, când a avut loc cutremurul, dar l-am simțit și noi din plin. Vedeam cum se bălăngănea candelabrul și cum se mișcau sticlele de băutură la bar. A fost ciudat rău!”, a precizat și actrița Kaley Couco din serialul „Big Bang Theory”.

reacția vedetelor la cutremur  foto   Shutterstock jpg

Cântăreața Halsey a ținut să vorbească puțin despre cele două cutremure care au avut loc în jurul datei de 4 Iulie, când întreaga Americă petrecere și artificiile bubuie și fac ca pământul să se cutremure și animalele să se sperie.

„Îmi pare rău pentru toate animalele care au avut de-a face cu cutremure și artificii în această săptămână! Vă rog, țineți-vă animalele de companie alături!”, a făcut cântăreața apel la fanii ei posesori de animale de companie.

Paris Jackson, o altă mare iubitoare de animale, a fost perfect de acord cu Halsey în privința cățelușilor exasperați de zgomote puternice și zdruncinături intense: „Cățelușul meu s-a speriat atât de tare din cauza cutremurului de acum! La noi nu s-a simțit foarte tare, dar cățelușa a fugit pe scări după mine ca să mă caute și s-o protejez!”, a declarat fiica regretatului Michael Jackson.

„Cutremurul ăsta a fost înfricoșător!”, a comentat și Kumail Nanjiani pe Twitter. „Chiar mi-am zis că până aici mi-a fost!”, a adăugat actorul de origine pakistaneză.

Foto - Shutterstock



Recente

Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg