Au impresionat juriul și au câștigat titluri de Miss. Cine sunt vedetele?

Concursurile de frumusețe pot fi o rampă de lansare, iar anumite vedete o știu cel mai bine. Eva Longoria și Oprah Winfrey sunt doar o parte dintre celebritățile care s-au făcut cunoscute câștigând titluri de Miss. 

image

La Hollywood, există actori care au lucrat inițial ca ospătari, așa cum este cazul lui Megan Fox. De asemenea, unele vedete și-au început carierele pe Broadway, printre care Sarah Jessica Parker, Nick Jonas sau Ariana Grande. Totodată, există celebrități care au apărut pentru prima oară în show-uri de televiziune, precum Jennifer Hudson și Cardi B. Astăzi discutăm despre vedetele care s-au făcut remarcate în concursuri de frumusețe și, mai apoi, în domeniile asupra cărora s-au axat. Ești pregătit să faci cunoștință cu ele? 

Fă cunoștință cu reginele frumuseții! 

Cândva, aceste vedete au câștigat titluri importante de Miss. 

Citește și: Aishwarya Rai Bachchan, cea mai frumoasă femeie din lume, voia să devină medic

Vanessa Williams a dat pe spate juriul

Cântăreața și actrița Vanessa Williams a câștigat titlul de Miss New York în anul 1983, iar apoi a devenit prima femeie de culoare care a câștigat Miss America. Din păcate, după ce au apărut în presă fotografii nud cu ea, fără permisiunea sa, a fost forțată să renunțe la coroană, după câteva luni de la obținerea premiilor. În anul 2015, fostul director executiv al concursului Miss America, Sam Haskell, i-a cerut scuze în mod public pentru scandalul iscat. 

Halle Berry, record după record 

Pe când avea 18 ani, Halle Berry a câștigat premiile Miss Teen Ohio și Miss Teen-All America. Apoi, vedeta a concurat la Miss Word, unde a obținut locul șase și a făcut istorie ca fiind prima femeie de culoare care a reprezentat Statele Unite la un astfel de concurs important. De altfel, în 2002, Halle Berry a devenit prima femeie de culoare care a câștigat Oscarul pentru cea mai bună actriță. 

Vezi și: Fostă Miss din Rusia, arestată în Moscova. Riscă 20 de ani de închisoare!

Oprah Winfrey, șansă la o carieră sclipitoare 

În 1972, Oprah Winfrey câștiga concursul Miss Black Tennessee. Ea a participat și la concursul Miss Black America, însă a ales să urmeze drumul televiziunii, ceea ce a împiedicat-o să își continue cariera. 

Eva Longoria, o regină a frumuseții 

Poate că Eva Longoria s-a făcut remarcată în întreaga lume când a apărut în serialul de succes „Neveste Disperate”, însă ea a făcut cunoștință prima oară cu publicul larg în calitate de regină a frumuseții. În anul 1998, Eva câștiga concursul Miss Corpus Christi. Inspirată de accest câștig, ea încă susține diferite cauze, cum ar fi importanța votului. 

Sursă foto: Shutterstock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg