Curiozităţile strănepoţilor Reginei la funeraliile ei. Cum au trecut în noua etapă fără Gan Gan?

Pe 19 septembrie, lumea întreagă a stat parcă pe loc şi a urmărit înmormântarea unuia dintre cei mai longevivi monarhi ai lumii, Regina Elisabeta a II-a. Moartea sa, la Balmoral, pe 8 septembrie, i-a afectat şi i-a schimbat inclusiv pe cei mai mici membri ai Familiei Regale a Marii Britanii.

image

Înmormântarea regretatei regine a atras milioane de spectatori din întreaga lume. Aproximativ 28 de milioane de telespectatori au fost atenţi la cum au decurs funeraliile, depășind nunta din anul 2011 a Prințului William cu Kate Middleton. Alături de actualul Rege Charles al III-lea, s-au aflat atât Prințul William şi Prinţesa Catherine, cât şi copiii: Prințul George de Wales (9 ani) și sora sa, Prințesa Charlotte de Wales (7 ani). Cel mai mic membru al familiei, Prințul Louis (4 ani), nu a participat, fiind considerat prea tânăr pentru un eveniment atât de solicitant. Având în vedere tinerețea lor, copiii Prințului de Wales au devenit destul de curioși cu privire la fanfara de la Londra, care a avut loc în mijlocul înmormântării. Prinţesa Kate a dezvăluit o întrebările pe care i le-au adresat cei mici.

Copiii au fost curioşi cu privire la dronele de securitate

Din cauza numărului mare de persoane politice şi regale care au luat parte la înmormântare, s-au impus măsuri de securitate de înaltă tehnologie. Autoritatea de Aviație Civilă a instituit o „zonă interzisă de zbor” în centrul Londrei din motive de securitate. De fapt, unii membri ai publicului au avut chiar probleme după ce au ridicat drone mici, telecomandate, în scopuri personale, fără să știe că acest lucru era strict interzis.

Vezi şi: Se va schimba viaţa Prinţului William şi a familiei sale? Unde vor locui?

Prinţesa Kate a declarat că toţii copiii săi au fost curioși în legătură cu dronele de securitate. Chiar le-au pus părinților întrebări despre acestea. Kate a mai menționat că întreaga familie a fost impresionată de pregătirile făcute pentru înmormântarea Reginei, așa cum fuseseră martori la aceasta în săptămâna anterioară, în timp ce își desfășurau activităţile obişnuite ale zilei. „Când am parcurs drumul spre școală, am putut să vedem pregătirile. Trebuie să fi fost o misiune destul de grea. Părea totul atât de bine organizat”, a spus Kate.

image

Prințul George a trecut într-o altă etapă

Decesul Reginei Elisabeta a II-a a îndoliat multă lume, dar moartea ei a adus o schimbare și pentru strănepoţi. Dacă la vârsta de 6 ani, Prințul George era timid și introvertit, în ultimii ani, încrederea lui a crescut. Odată cu decesul Reginei, tânărul prinț este al doilea în ordinea succesiunii la tron. A fost destul de apropiat de bunica sa, ceea ce va însemna cu siguranță că va avea nevoie de ceva timp să se adune şi să înţeleagă ce înseamnă dispariţia ei.

Potrivit Daily Mail, străbunica primise o poreclă specială din partea strănepoţilor, mai precis Gan Gan. Regina a făcut tot posibilul să petreacă mai mult timp cu Prinţul George. Acum, deşi Prințul Louis ar putea fi prea tânăr pentru a înțelege importanţa momentului, Prințesa Charlotte a plâns în mod clar împreună cu restul lumii și familia ei, ceea ce l-a făcut şi pe fratele ei mai mare să se încline în semn de respect în faţa regretatei regine, în timpul înmormântării.

Citeşte şi: Cât de frumos își răsfăța Regina Elisabeta a II-a strănepoții!

De ce îi spuneam strănepoţii Gan Gan?

Când Kate Middleton a dezvăluit porecla dată de Prințul George străbunicii sale, admiratorii Familiei Regale au fost impresionaţi. Spre deosebire de Prințul William, care și-a numit bunica „Gary” când era copil, „Gan Gan” nu este o pronunțare greșită a lui Granny. De fapt, bunicul său, Regele Charles al III-lea, i-a dat porecla. Gan Gan a devenit un fel de protocol al Familiei Regale, deoarece era modul în care Regele Charles al III-lea își alinta mama. Prințul George pur și simplu îndeplinea tradiția numindu-și străbunica Gan Gan.

FOTO: Instagram/windsor.royal.familyRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg