VIDEO Începuturile lui Stallone într-un film pentru adulţi: „Aşa am ieşit din staţia de autobuz în care trăiam!‟

4 shutterstock 1106242802 jpg jpeg

Actorul Sylvester Stallone este una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood. S-a impus cu filmul „Rocky‟, apreciat de critici. Înainte de acel succes meteoric din anul 1976, a existat un moment în care Stallone era pur şi simplu un tânăr care avea nevoie de bani. După ce a fost evacuat din apartamentul său, a rămas fără adăpost şi a dormit într-o staţie de autobuz.

Stallone a ajuns departe de punctul în care a început. A trecut de la un banal rol într-un film pentru adulţi până la obţinerea unei nominalizări la Oscar în doar câţiva ani. A devenit singurul actor care a jucat într-un film plasat în topul filmelor cu cele mai mari încasări la box office-ul nord-american de-a lungul a cinci decenii.

În anul 1970, Stallone era un tânăr actor necunoscut, în vârstă de 23 de ani, poreclit Sly, care trecea prin momente foarte grele. Fusese evacuat din apartamentul său şi ajunsese pe străzi, fără adăpost. La momentul în care a fost angajat să joace în primul său film, locuia într-o staţie de autobuz locală. A primit o notă de casting pentru filmul softcore „The Party at Kitty and Stud’s‟. Simţind că este singura sa şansă de a supravieţui, a ales să accepte rolul.

Citeşte şi:

Ce frumoase sunt fiicele lui Sylvester Stallone! Cum arată cele trei blonde şi cu ce se ocupă fiecare

A fost doar un film uitat din epoca sa, dar succesul neaşteptat al lui Stallone i-a determinat pe cineaşti să încerce să valorifice pelicula. I-a oferit actorului şansa de a cumpăra drepturile asupra filmului, dar el Stallone a refuzat, spunând că nu-l va cumpăra nici pentru 2 dolari. În schimb, realizatorii filmului au încercat să prezinte filmul sub o altă denumire, „The Italian Stallion‟, şi au adăugat scene mai dure, în speranţa că va fi perceput diferit decât era în etapa în care Stallone a acceptat proiectul.

Primul rol: un tip dur, brutal

La acea vreme, în New York se produceau cele mai multe filme pentru adulţi, iar tânărul Stallone era pe punctul de a-şi face debutul în film. Pentru un salariu modest de 200 de dolari şi două zile de muncă, s-a înscris pentru rolul principal din filmul ieftin „The Party at Kitty and Stud’s‟. Bugetul a fost de doar 5.000 de dolari. Potrivit lui Stallone, filmul a fost finanţat „de un grup de avocaţi bogaţi‟.

Filmul prezenta un cuplu din New York, Kitty şi Stud, care organiza o petrecere la care invitaţii erau de acord să întreţină relaţii sexuale între cupluri. Spre deliciul celor care au urmărit filmul, Sly era complet dezbrăcat în mare parte din film. Stud postează o invitaţie la o petrecere pe un panou publicitar. La petrecere, are relaţii cu toate cele trei femei care participă.

Stud era un personaj dur, brutal, o caracteristică a multor roluri de marcă ale lui Stallone, dar Kitty este atrasă de el datorită abilităţilor lui. În puţinele dialoguri, el o atenţiona: „Fii atentă! M-ai muşcat ultima dată!‟, iar Kitty îi răspundea: „Voi avea gura de catifea‟. Filmul nu era explicit, dar conţinea şi scene de sado-masochism uşor, în care Stud o lovea Kitty cu o centură. Fizicul lui Stallone era obişnuit, spre deosebire de constituţia sa herculeană de renume mondial din filmele de mai târziu.

Pelicula n-a avut niciodată o lansare efectivă şi s-ar fi pierdut în uitare dacă n-ar fi fost persistenţa şi talentul lui Stallone. După alte 6 filme în care a jucat, a primit rolul din „Rocky‟ (1976), apoi şi-a început cu adevărat cariera în film.

Stallone: „Eram la capătul puterilor‟

După ce şi-a atins statutul de star mondial, „The Party at Kitty and Stud's‟ a fost în cele din urmă „lansat” sub noul titlu „The Italian Stallion‟. Aceasta a fost, evident, o încercare de a profita de pe urma noii faime a lui Stallone.

Actorul a pretins că producătorii filmului i-au cerut în jur de 100.000 de dolari pentru a nu lansa filmul care fusese reeditat pentru a fi considerat mai dur şi a atrage atenţia publicului.

Citeşte şi:

Richard Gere, victima unei legende urbane care implica un gerbil şi o vizită la spitalul de urgenţă. Stallone să-i fi stricat imaginea?

Potrivit lui Stallone: „Fie făceam filmul respectiv, fie jefuiam pe cineva pentru că eram la capătul puterilor. În loc să fac ceva disperat, am lucrat 2 zile pentru 200 de dolari şi am ieşit din acea staţie de autobuz‟.

FOTO: Shuuterstock/InstagramRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg