VIDEO Știai că acești actori au fost și cântăreți? Cum sună piesele lor

Pe lista muzicienilor, există mulți artiști care și-au încercat norocul și în actorie, așa cum este Cher, dar și oameni care și-au schimbat radical cariera, cum ar fi Miley Cyrus. Îți prezentăm lista actorilor care au excelat și în muzică.  

image

Poate suntem obișnuiți cu actori care își încearcă norocul în cariera muzicală, dar știai că multe nume talentate de la Hollywood, chiar se pricep la asta? De pildă, Scarlett Johansson are multe piese lansate, iar Keanu Reeves poate să facă oricând parte dintr-o trupă muzicală de succes, iar lista nu se termină aici…

Scarlett Johansson 

Înainte ca Scarlett Johansson să devină o actriță cunoscută, ea și-a încercat norocul în industria muzicală. În anul 2008, pe când avea 24 de ani, a lansat albumul „Anywhere I Lay My Head‟. Interesant este că 10 dintre melodiile albumului sunt, de fapt, cover-uri după piesele lui Tom Waits. 

Keanu Reeves

În trecut, actorul Keanu Reeves și-a arătat aptitudinile de artist, pe vremea când era basistul unei trupe rock. El se descurcă bine și în calitate de solist, drept dovadă momentele în care și-a arătat talentul pe marile și pe micile ecrane, (vezi video!). 

Bruce Willis 

Înainte de a deveni un mare star de cinema, Bruce Willis și-a încercat norocul și în muzică. În anul 1987, el a lansat albumul „The Return of Bruno‟, cu doar un an înainte să joace în filmul de succes „Die Hard‟. 

Russell Crowe 

Câștigătorul a mai multor premii Oscar, Russell Crowe, a demonstrat că are aptitudini de cântăreț. În anii  ’80, el a făcut parte dintr-o trupă rock, numită inițial „Roman Antix‟, dar care și-a schimbat ulterior numele în „30 Odd Feet of Grunts‟. Interesant este că Russell Crowe a fost chiar liderul acestei trupe. 

Joe Pesci 

Rolul de escroc din „Singur Acasă‟ i-a venit mănușă actorului Joe Pesci, la fel și profesia de cântăreț. El a început să cânte încă de la vârsta de 5 ani, iar mai târziu, în anii ’60, se remarcat în calitate de chitarist. Joe Pesci a lansat trei albume, „Little Joey Sure Can Sing!‟, „Still Singing‟ și „Vincent LaGuardia Gambini Sings Just for You‟. În cele din urmă, Pesci a lăsat cariera muzicală pentru actorie. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg