VIDEO Știai că acești actori au fost și cântăreți? Cum sună piesele lor

Pe lista muzicienilor, există mulți artiști care și-au încercat norocul și în actorie, așa cum este Cher, dar și oameni care și-au schimbat radical cariera, cum ar fi Miley Cyrus. Îți prezentăm lista actorilor care au excelat și în muzică.  

image

Poate suntem obișnuiți cu actori care își încearcă norocul în cariera muzicală, dar știai că multe nume talentate de la Hollywood, chiar se pricep la asta? De pildă, Scarlett Johansson are multe piese lansate, iar Keanu Reeves poate să facă oricând parte dintr-o trupă muzicală de succes, iar lista nu se termină aici…

Scarlett Johansson 

Înainte ca Scarlett Johansson să devină o actriță cunoscută, ea și-a încercat norocul în industria muzicală. În anul 2008, pe când avea 24 de ani, a lansat albumul „Anywhere I Lay My Head‟. Interesant este că 10 dintre melodiile albumului sunt, de fapt, cover-uri după piesele lui Tom Waits. 

Keanu Reeves

În trecut, actorul Keanu Reeves și-a arătat aptitudinile de artist, pe vremea când era basistul unei trupe rock. El se descurcă bine și în calitate de solist, drept dovadă momentele în care și-a arătat talentul pe marile și pe micile ecrane, (vezi video!). 

Bruce Willis 

Înainte de a deveni un mare star de cinema, Bruce Willis și-a încercat norocul și în muzică. În anul 1987, el a lansat albumul „The Return of Bruno‟, cu doar un an înainte să joace în filmul de succes „Die Hard‟. 

Russell Crowe 

Câștigătorul a mai multor premii Oscar, Russell Crowe, a demonstrat că are aptitudini de cântăreț. În anii  ’80, el a făcut parte dintr-o trupă rock, numită inițial „Roman Antix‟, dar care și-a schimbat ulterior numele în „30 Odd Feet of Grunts‟. Interesant este că Russell Crowe a fost chiar liderul acestei trupe. 

Joe Pesci 

Rolul de escroc din „Singur Acasă‟ i-a venit mănușă actorului Joe Pesci, la fel și profesia de cântăreț. El a început să cânte încă de la vârsta de 5 ani, iar mai târziu, în anii ’60, se remarcat în calitate de chitarist. Joe Pesci a lansat trei albume, „Little Joey Sure Can Sing!‟, „Still Singing‟ și „Vincent LaGuardia Gambini Sings Just for You‟. În cele din urmă, Pesci a lăsat cariera muzicală pentru actorie. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube  Recente

Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg