Schimbările pe care Bruce Willis le-a făcut în urma diagnosticului primit. A pus STOP călătoriilor! ✋

La începutul lunii aprilie, familia lui Bruce Willis a anunțat retragerea actorului de la Hollywood, după ce acesta a fost diagnosticat cu afazie, o boală care afectează abilitățile cognitive. Willis s-ar fi pregătit pentru acest pas important cu mult timp înainte de anunțul oficial. Ce a făcut el?

image

Hollywood-ul și fanii filmului au primit la începutul lunii aprilie vestea tristă că Bruce Willis se retrage din viața actoricească și, implicit, din lumina reflectoarelor. Însă, în ciuda faptului că știrea a apărut de curând, se pare că Bruce era hotărât de ceva vreme să facă acest pas important, scrie Mirror. Încă din anul 2019, el și-ar fi pregătit retragerea. 

Bruce Willis și-a vândut câteva proprietăți 

Cu o avere de 333 de milioane de dolari, nu ne surprinde că Bruce Willis și-a permis să își cumpere locuințe scumpe! Dar în urma diagnosticului primit, actorul a vândut o parte din casele de lux. Totul pentru suma de aproape 65 de milioane de dolari. 

În 2019, Bruce și soția lui, Emma, au vândut o casă luxoasă pentru suma de 7,7 milioane de dolari,  însă aceasta nu este singura. Ei au mai vândut și un duplex din Central Park West (New York) pentru suma de 17,8 milioane de dolari, o cabană din Sun Valley, pentru 5,5 milioane de dolari și două case de pe insula Tunks & Caicos pentru 33 de milioane de dolari. De asemenea, actorul a vândut și un teren în valoare de 6 milioane de dolari. 

STOP călătorii!

Vedeta și-a vândut proprietățile, deoarece era conștient de faptul că nu va mai fi nevoit să călătorească atât de mult, scrie presa internațională. În plus, actorul își dorește să trăiască într-un mediu sigur, înconjurat de familia lui. 

Pe fondul ultimelor știri din viața lui Bruce Willis, soția sa, Emma, le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de compasiune pe care aceștia i le-au trimis: „Dragostea, sprijinul, compasiunea, rugăciunile ajută. Sunt recunoscătoare. Mulțumesc din suflet”, a scris ea, într-o postare de pe Instagram. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg