Schimbările pe care Bruce Willis le-a făcut în urma diagnosticului primit. A pus STOP călătoriilor! ✋

La începutul lunii aprilie, familia lui Bruce Willis a anunțat retragerea actorului de la Hollywood, după ce acesta a fost diagnosticat cu afazie, o boală care afectează abilitățile cognitive. Willis s-ar fi pregătit pentru acest pas important cu mult timp înainte de anunțul oficial. Ce a făcut el?

image

Hollywood-ul și fanii filmului au primit la începutul lunii aprilie vestea tristă că Bruce Willis se retrage din viața actoricească și, implicit, din lumina reflectoarelor. Însă, în ciuda faptului că știrea a apărut de curând, se pare că Bruce era hotărât de ceva vreme să facă acest pas important, scrie Mirror. Încă din anul 2019, el și-ar fi pregătit retragerea. 

Bruce Willis și-a vândut câteva proprietăți 

Cu o avere de 333 de milioane de dolari, nu ne surprinde că Bruce Willis și-a permis să își cumpere locuințe scumpe! Dar în urma diagnosticului primit, actorul a vândut o parte din casele de lux. Totul pentru suma de aproape 65 de milioane de dolari. 

În 2019, Bruce și soția lui, Emma, au vândut o casă luxoasă pentru suma de 7,7 milioane de dolari,  însă aceasta nu este singura. Ei au mai vândut și un duplex din Central Park West (New York) pentru suma de 17,8 milioane de dolari, o cabană din Sun Valley, pentru 5,5 milioane de dolari și două case de pe insula Tunks & Caicos pentru 33 de milioane de dolari. De asemenea, actorul a vândut și un teren în valoare de 6 milioane de dolari. 

STOP călătorii!

Vedeta și-a vândut proprietățile, deoarece era conștient de faptul că nu va mai fi nevoit să călătorească atât de mult, scrie presa internațională. În plus, actorul își dorește să trăiască într-un mediu sigur, înconjurat de familia lui. 

Pe fondul ultimelor știri din viața lui Bruce Willis, soția sa, Emma, le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de compasiune pe care aceștia i le-au trimis: „Dragostea, sprijinul, compasiunea, rugăciunile ajută. Sunt recunoscătoare. Mulțumesc din suflet”, a scris ea, într-o postare de pe Instagram. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg