Vladimir Putin, acuzat că ar fi exagerat cu injecțiile cu Botox

Liderul rus, Vladimir Putin (69 de ani), se află din nou în centrul unor controverse. El este acuzat că ar fi exagerat cu injecțiile cu Botox, la nivelul feței. „Parcă se îmbălsămează de viu‟, spune un expert. 

image

În ultimul timp, s-a vorbit mult despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. S-a spus că liderul rus ar avea probleme grave de sănătate și că ar fi înconjurat în permanență de doctori, inclusiv de un specialist în cancer. De asemenea, s-a speculat că problemele de sănătate și-ar fi pus amprenta pe chipul lui Putin și, de aceea, aspectul său fizic ar fi modificat.

În cadrul unui interviu pentru „Sky News”, un analist în apărare și securitate, profesorul Michael Clarke, susține că nu există suficiente dovezi care să ateste că într-adevăr, Putin ar fi bolnav. Mai mult decât atât, specialistul crede că liderul rus ar avea fața umflată din cauza operațiilor estetice pe care și le face la nivelul feței. 

Citește și: Putin, acuzat de furt de ucrainieni. Le-a băut vinul de 240 de ani

Parcă se îmbălsămează de viu. Întotdeauna am spus-o. Prea mult Botox... Bănuiesc că suferă doar de ipohondrie, să fiu sincer”, a spus Michael Clarke. 

Putin, în centrul controverselor 

Starea de sănătate a lui Putin a fost subiectul multor zvonuri de când liderul rus a invadat Ucraina, pe 24 februarie.

Unii au susținut că Vladimir Putin ar avea cancer, un ofițer FSB susținând că „nu mai are mai mult de doi sau trei ani de trăit”. De asemenea, s-a zvonit că acesta ar fi avut nevoie de „asistență medicală urgentă”, după ce s-ar fi îmbolnăvit în urma unui apel telefonic cu șefii militari. 

De altfel, se spune că Vladimir Putin apelează la mai multe strategii pentru a-și ascunde problemele de sănătate. În presa internațională s-a scris că gărzile de corp ale liderului lus i-ar colecta materiile fecale de fiecare dată când acesta se află în delegații, de teamă că s-ar putea afla informații despre starea lui de sănătate, informează „Independent”.

Vezi și: Se teme Putin că va fi asasinat? Președintele rus are degustători de mâncare și „Muschetari” care-l păzesc

Publicația „Paris Match” sugerează că atunci când liderul rus se află în străinătate, oamenii săi îi colectează excrementele în pungi speciale, pe care le trimit înapoi în Rusia. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Twitter 



Recente

Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg