Vladimir Putin, acuzat că ar fi exagerat cu injecțiile cu Botox

Liderul rus, Vladimir Putin (69 de ani), se află din nou în centrul unor controverse. El este acuzat că ar fi exagerat cu injecțiile cu Botox, la nivelul feței. „Parcă se îmbălsămează de viu‟, spune un expert. 

image

În ultimul timp, s-a vorbit mult despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin. S-a spus că liderul rus ar avea probleme grave de sănătate și că ar fi înconjurat în permanență de doctori, inclusiv de un specialist în cancer. De asemenea, s-a speculat că problemele de sănătate și-ar fi pus amprenta pe chipul lui Putin și, de aceea, aspectul său fizic ar fi modificat.

În cadrul unui interviu pentru „Sky News”, un analist în apărare și securitate, profesorul Michael Clarke, susține că nu există suficiente dovezi care să ateste că într-adevăr, Putin ar fi bolnav. Mai mult decât atât, specialistul crede că liderul rus ar avea fața umflată din cauza operațiilor estetice pe care și le face la nivelul feței. 

Citește și: Putin, acuzat de furt de ucrainieni. Le-a băut vinul de 240 de ani

Parcă se îmbălsămează de viu. Întotdeauna am spus-o. Prea mult Botox... Bănuiesc că suferă doar de ipohondrie, să fiu sincer”, a spus Michael Clarke. 

Putin, în centrul controverselor 

Starea de sănătate a lui Putin a fost subiectul multor zvonuri de când liderul rus a invadat Ucraina, pe 24 februarie.

Unii au susținut că Vladimir Putin ar avea cancer, un ofițer FSB susținând că „nu mai are mai mult de doi sau trei ani de trăit”. De asemenea, s-a zvonit că acesta ar fi avut nevoie de „asistență medicală urgentă”, după ce s-ar fi îmbolnăvit în urma unui apel telefonic cu șefii militari. 

De altfel, se spune că Vladimir Putin apelează la mai multe strategii pentru a-și ascunde problemele de sănătate. În presa internațională s-a scris că gărzile de corp ale liderului lus i-ar colecta materiile fecale de fiecare dată când acesta se află în delegații, de teamă că s-ar putea afla informații despre starea lui de sănătate, informează „Independent”.

Vezi și: Se teme Putin că va fi asasinat? Președintele rus are degustători de mâncare și „Muschetari” care-l păzesc

Publicația „Paris Match” sugerează că atunci când liderul rus se află în străinătate, oamenii săi îi colectează excrementele în pungi speciale, pe care le trimit înapoi în Rusia. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Twitter Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg