Horoscop BERBEC. Săptămâna pune accent pe muncă şi sănătate. Trebuie să-şi facă ordine în viaţă. Au posibilitatea să facă o listă cu ce ar trebui să schimbe, astfel încât viaţa lor să fie mai bună.

Horoscop TAUR. Este o săptămâna care aduce multă pasiune, dorinţă de iubire. De marţi după-amiază accentul cade pe relaţiile de la locul de muncă.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Viaţa celor născuţi în zodia Balanţă se poate schimba radical

Horoscop GEMENI. O lună plină ce afectează mediul familial. Nu intraţi în dispute! Până joi accentul cade pe bucurie.

Horoscop RAC. Pot afla un secret despre cineva. La mijlocul săptămânii au dificultăţi legate de familie şi casă. În weekend e multă iubire.

Horoscop LEU. Sunt preocupaţi de bani la începutul săptămânii. Miercuri şi joi sunt zile valoroase pentru acte. Unele sunt de corectat. Sunt corecţii de adus poate şi la locul de muncă. Weekend liniştit în familie.

Horoscop FECIOARĂ. Pot fi mai sensibile, mult mai intuitive. Miercuri şi joi zile bune pentru muncă şi pentru bani. Călătorii în weekend.

Horoscop BALANŢĂ. Luni poate fi o zi sensibilă pentru sănătate. Miercuri şi joi Balanţele se mobilizează. În weekend aspecte bune legate de bani şi distracţie.

Horoscop SCORPION. O săptămână care debutează sub aspectul relaţiilor publice. Miercuri şi joi îşi fac calcule legate de muncă, sunt atenţi la mişcările celorlalţi.

Care sunt cele mai rele şi duşmănoase zodii. Trebuie să te fereşti de ele

Horoscop SĂGETĂTOR. Săptămâna începe sub aspectul carierei. La mijlocul săptămânii contează pe prieteni. În weekend atenţie la sănătate.

Horoscop CAPRICORN. Multe planuri, multe gânduri. Miercuri şi joi iau decizii şi în weekend împărtăşesc concluziile, gândurile lor.

Află mai multe detalii despre previziunile pentru celelalte zodii, aici!