Află dacă ești persoana pe care câinele tău o iubește cel mai mult!

Un câine își poate manifesta dragostea și loialitatea în diverse moduri, însă animalul tău de companie îți poate arăta că ești persoana lui preferată și că te iubește cel mai mult printr-un gest special. Iată cum îți dai seama!   

image

Deținătorii de câini știu cât de frumos își manifestă animalele lor de companie dragostea și loialitatea. Se spune că dacă un câine stă în apropierea cuiva și îl urmează peste tot, animalul își arată astfel afecțiunea, iar dacă își mișcă coada în mod relaxat și jucăuș când cineva se apropie, acesta este un semn al iubirii. Mai mult, contactul vizual prelungit și blând ar fi un alt indicator al legăturii emoționale față de o persoană. 

Desigur, un câine se poate comporta așa cu fiecare membru al familiei sau cu o anumită persoană, însă se pare că există un mod unic prin care un câine salută persoana pe care o iubește cel mai mult.  

Citește și: Îți dorești un câine deștept? Verifică topul celor mai inteligente rase!

Așa îți poate arăta un câine că te iubește cel mai mult! 

Un câine nu își poate exprima dragostea prin cuvinte, dar dacă acesta aleargă către tine și se întinde în fața ta cu labele pe podea înseamnă că pe tine te iubește cel mai mult. Poziția pe care o adoptă este, de fapt, o formă de salut și este cunoscută sub denumirea de „Te iubesc!‟, scrie publicația „Your Tango‟.

Un câine se întinde în fața cuiva doar dacă se simte confortabil în preajma persoanei respective. Așadar, dacă îți surprinzi câinele dormind, iar el se trezește brusc și se întinde în fața ta, prin acest gest își folosește limbajul corpului pentru a-ți arăta cât de mult te iubește.

Citește și acest articol: Poziția în care doarme câinele tău dezvăluie lucruri despre starea lui psihică și nu numai! 

Totodată, dacă un câine se întinde pe spate și te lasă să îi pui mâna pe burtă, înseamnă că animalul de companie are încredere deplină în tine. 

Sursă foto: Shutterstock