Ai vrea să-i pregătești o cină romantică soțului tău, dar nu știi exact ce să gătești? Iată 3 rețete clasice, care te scot mereu din încurcătură

Dragostea trece, fără doar și poate, și prin stomac! Tocmai de aceea, romantismul poate fi reliefat și din această perspectivă, nu doar din cea a unei implicații cu petale de trandafiri și băi spumante cu diverse geluri de duș aromate, și lumânări parfumate. 

image

Fiecare dintre noi are  un limbaj al iubirii diferit, tocmai din acest motiv multe cupluri rezistă, ori ajung să se despartă subit. Puterea de a-l învăța pe celălalt, și de a încerca să-l înțelegi, îți poate aduce mulți ani plini de fericire de acum încolo.

Încearcă să fii atentă de acum la modul în care partenerul tău îți oferă iubirea, căci, de cele mai multe ori, acel mod este și răspunsul felului în care acesta speră, și tânjește, să i se ofere dragoste la rândul său.

Te gândești să-i organizezi o cină romantică soțului tău, dar parcă te afli în pană de idei în legătură cu meniul vostru din această seară? 

Iată 3 rețete care te scot mereu din încurcătură

Pastele

Veșnicele paste, atât de simplu de făcut, și totuși păstrându-și mereu același farmec. Poate cel mai romantic dish pe care i-l poți prepara partenerului tău, astfel încât să-i încânte simțurile și să-l facă să se simtă prețuit și iubit necondiționat de către tine.

Alege o rețetă simplă de paste, dar la a cărei prezentare ai grijă să o faci cât mai de efect cu putință, folosindu-te de diverse tacâmuri specială și aranjamente de masă, și, de ce nu, și de o sticlă de vin roșu, ce nu va face decât să reaprindă focul dintre voi, și să vă amintească de primele întâlniri încărcate de pasiune.

Un platou de brânzeturi, mereu va fi pe primul loc al preferințelor oricui

Pe lângă prețiozitatea de care pare să se bucure un platou de brânzeturi, alăturat unei mărci calitative de prosciutto crudo și struguri, sau pepene galben, după preferințe, acest fel de mâncare este un bun starter pentru noaptea magică ce vă așteaptă.

Începe prin a-ți răsfăța simțurile, atât tu, cât și iubitul tău, cu inconfundabilul gust de brânzeturi fine de pe site-ul celor de la Auchan.ro și bucură-te de un moment de relaxare și tandrețe, alături de persoana iubită. 

Acordați-vă timp să vă reconectați unul la emoțiile celuilalt, căci, de cele mai multe ori, într-o relație romantică, limbajul folosit se poate face și non-verbal!

Coaste fragede la cuptor

Marea majoritate a masculilor tânjesc după un astfel de fel de mâncare, mai ales dacă partenerele lor sunt experte în bucătărie și acordă timp și implicarea fierberii, și asezonării coastelor de porc cu diverse mirodenii și vinuri aromate. La acest preparat de mâncare, poți adăuga niște cartofi rumeniți, și un pahar de vin alb…et voila! Cina este servită!

Căsnicia este o artă a răbdării și a înțelegerii reciproce. Investește timp și dragoste, și bucură-te alături de șotul tău de anii superbi ce vă stau la picioare!

Surse foto: pixabay.com