Alternativa la apă este… APA

Nimic nu pare mai banal decât apa! Și totuși, apa este cel mai puternic element din Univers. Planeta noastră conține apă în proporție de 70%!

image

Apa este elementul viu ce dă naștere vieții prin multiplicarea și interacțiunea compușilor organici. Lichidul amniotic (în care se află fetusul în timpul sarcinii) conține 98% apă; în săptămâna 24 a vieții intrauterine, apa reprezintă aproximativ 86% din greutatea ființei umane, iar la naștere, 78%. La maturitate, organismul uman ajunge să fie format din 60% apă. Acest procent scade de-a lungul anilor, dar se menține la valoare de aproximativ 50% pe tot parcursul vieții.

Apa este un solvent mineral cu un rol important în absorbția radiației infraroșii. Din păcate, însă, resursele de apă ale planetei noastre ar putea deveni insuficiente în viitor. În plus, în fiecare an se înregistrează în jur de 1,2 milioane de decese cauzate de consumul de apă din surse contaminate și de boli care apar ca rezultat al unei igiene necorespunzătoare, demonstrează încă o dată cât de importantă este apa de calitate pentru sănătate.

În practica mea de 40 de ani de medicină generală, și mai ales în cei 25 de medicină holistică, am înțeles că hidratarea este secretul sănătății. Celula își păstrează starea de funcționalitate în funcție de nivelul de reținere a apei și a nutrienților. Așadar, APA este cel mai important lucru pe care îl putem oferi corpului nostru. Este importnat să reținem, însă, că nu orice tip de apă este benefic: doar apa vie, structurată, poate pătrunde în celulă. Dacă putem repara membrana celulară (distrusă de toxine) cu apă vie și nutrienții de care corpul nostru are nevoie, putem lupta împotriva îmbătrânirii și a bolilor.

Majoritatea oamenilor acceptă semnele îmbătrânirii (creșterea în greutate, oboseala, anumite boli moștenite din familie) ca fiind - în mod eronat - inevitabile. Adevărul este că longevitatea este influențată în proporție de circa 75% de stilul de viață, și nu de genetică, așa cum suntem tentați să credem. Stilul de viață pe care-l adoptăm este cel care ne face mai mult sau mai puțin predispuși la contractarea unor afecțiuni grave. Hidratarea corectă, alături de o alimentație adecvată ne ajută să resetăm procesul de îmbătrânire celulară, oferindu-i fiecărei celule exact ceea ce are nevoie pentru a rămâne tânără.

Ce se întâmplă atunci când îmbătrânim?

●      Apar ridurile

●      Pielea se degradează ca urmare a expunerii la soare

●      Părul și unghiile își pierd vitalitatea

●      Apar pierderile de memorie

●      Problemele digestive devin tot mai frecvente

●      Nivelul de energie scade

●      Circulația sângelui se reduce

●      Pot apărea anumite boli cronice.

Ființa umană trăiește în rezonanță cu natura. Apa și relația dintre om și vegetație sunt extrem de importante. Apa care se găsește în legumele și fructele proaspete ne oferă o infuzie constantă de sănatate întrucât conține antioxidanți și nutrienți cheie ce susțin integritatea celulară. Din păcate, în prezent, legumele și fructele din comerț sunt pline de pesticide care pot distruge nutrienții și polua apa, și devine din ce în ce mai greu să le procurăm pe cele care sunt 100% naturale.

În general, oamenii cred că hidratarea înseamnă să bei 6-10 pahare de apă pe zi, însă acest proces presupune mult mai multă conștientizare. Apa trebuie să pătrundă în celule, în țesuturi și organe, și să rămână acolo. Ce fel de apă trebuie să bem? Care este cea mai bună sursă de apă?

Să bem apă în cantități mari, fără să ținem cont de calitatea acesteia, nu este suficient. Dacă apa pe care o consumăm zilnic nu conține nutrienții necesari, aceasta trece prin corp fără a ne hidrata. Drept urmare, pentru a suplini deficitul de substanțe vitale, organismul începe să-și consume propriile celule și țesuturi, practic autodistrugându-se. Așa pot apărea bolile grave sau cele autoimune.

image

Din fericire, în prezent, nenumărate companii din întreaga lume conștientizează necesitatea consumului apei de calitate și caută în mod constant metode de îmbunătățire a calității și a texturii acesteia.

 Coral Club - care nu doar și-a propus să hidrateze întreaga lume, oferindu-le oamenilor o apă de calitate și șansa la o viață sănătoasă, ci a și reușit acest lucru – se numără printre ele. Coral Club a creat produse speciale pentru îmbogățirea apei cu nutrienți, bazându-se pe ideea că hidratarea completă stă la baza unei sănătăți de fier.

Influența produselor proprii asupra calității apei este testată în mod constant de către Coral Club. Recent, compania a desfășurat o cercetare amplă în colaborare cu Institutul BION, din Slovenia.

Mai exact, a efectuat un studiu experimental al produsului său emblematic Coral-Mine și al efectului acestuia asupra apei, cu ajutorul metodei științifice BionEvapo® care presupune observarea și analiza modificărilor în structura acesteia, cauzate de diverși factori externi. Rezultatele cercetării au confirmat faptul că produsul Coral-Mine influențează apa prin intermediul unor particule care se dizolvă și trec din coral în apă, și printr-o modificare a structurii acesteia, care face posibilă o mai bună asimilare a acesteia de către organism. și o hidratare de cea mai înaltă calitate.

                Coral-Mine conferă apei proprietăți benefice care contribuie la atingerea unui nivel optim al pH-ului, la reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac, la profilaxia osteoporozei și a artritelor, la creșterea elasticității mușchilor, la refacerea structurii țesutului osos și cartilaginos, la reglarea activităţii rinichilor și a sistemului digestiv, și la îmbunătăţirea aspectului tegumentelor. Acest supliment structurează apa, transformândă într-o sursă de vitalitate și nutrienți pentru organism

Articolul a fost realizat cu sprijinul oferit de dr. Constantin Mariana Eufimia Physician (Family doctor) General medicine-family medicine specialist with skills in homeopathy, apiphytotherapy, bioresonance



Recente

clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg