Care sunt culorile care se poartă toamna aceasta în materie de piese vestimentare?

Toamna aduce o paletă foarte largă de culori și nuanțe în ceea ce privește designul vestimentar. Un anotimp care oferă un spectacol vizual aparte și o sursă de inspirație atunci când vine vorba despre design vestimentar.

image

Culorile transformă peisajele în adevărate opere de artă, același efect avându-l și în ținute. Poți să te inspiri de la culorile naturii pentru a crea niște ținute cu adevărat unice și cu stil. Toamna este poate cel mai fotogenic anotimp dintre toate în materiale de peisaje . Dar nu uita, că și tu poți fi la fel!

În toamna aceasta poți opta pentru culori cum ar fi: portocaliu, sepia, roșu aprins, frosty blue, gri dove, kaki, alb optic. Acestea fiind doar câteva din culorile care au cucerit designerii de modă, dar și iubitorii de frumos.

Negru

Rochiile negre te vor salva în orice situație, iar o rochie elegantă de seară va atrage multe complimente de la cei din jurul tău, în special atunci când formele tale emană feminitate și senzualitate.

Indiferent dacă optezi pentru o rochie neagră scurtă sau lungă poți fi sigură că acea ”back dresss” nu trebuie să lipsească din garderoba ta în nici un sezon.

Alb

Rochiile albe au o eleganță aparte, iar o rochie albă va fi o piesă vestimentară pe care ți-o vei dori în garderoba ta fie că este vară, iarnă sau toamnă. Aceasta rochie nu este destinată doar evenimentelor precum cununie civilă sau nuntă deoarece o poți purta în diferite combinații.

Așadar atunci când îți cumperi  rochii dama nu uita și de frumoasa rochie albă care poate face o diferență uriașă în garderoba ta, în specila în combinație cu nuanțe de toamnă precum maro, bej, crem, cappuccino, nucă etc.

Bej

Rochiile bej vin cu o paletă foarte largă de opțiuni atunci când dorești să le porți, fiind una din nuanțele de bază.

Portocaliu Tiger

Această culoare are rolul de a aduce o notă călduroasă și veselă ținutei tale. Această culoare poate foarte ușor să te binedispună, având un caracter cald. Și este foarte ușor de integrat în ținute.

Poți purta rochii, topuri, genți sau pantofi în această culoare, fiind o culoare care nu se va demoda prea curând.

Sepia

Este o nuanță de maro, caracterizat de o notă foarte caldă cu tente pământii. Această culoare era prezentă adesea în costume, dar mai apoi s-a răspândit și la articole vestimentare precum rochii, topuri, fuste sau dresuri.

Designeri ca Saint Laurent au folosit această nuanță de maro în prezentările sale de modă.

Roșu aprins

Este una din cele mai predominante culori pe care le întâlnim toamna aceasta.

Poți opta pentru un singur articol de această culoare, pentru a obține un efect unic ținutei tale sau poți opta pentru o ținută creată în totalitate în această nuanță.

Frosty blue

Aduce o notă fresh, de prospețime în această toamnă iarnă. Este prezentă în creațiile celor de la Fendi, Loewe și Khaite, fiind o culoare care este foarte prezentă în tendințe.

Gri dove

A fost folosită pentru realizarea rochiilor maxi din lână plisată de către Loewe, fiind o culoare care va da tonul în tendințele din următoarele luni.

Kaki

Este o nuanță de verde închis cu accente de maro, fiind o culoare perfectă pentru diverse articole vestimentare cum ar fi jachete, pantaloni și nu numai.

Midnight

Este un albastru profund, asemenea cerului în miez de noapte. Această culoare este foarte hipnotizantă și oferă un touch unic ținutei tale.

Alb optic

Folosit în creațiile celor de la Prada, albul optic a câștigat un loc în tendințele din această toamnă. Creații precum fuste și pantofi cu ornamente florale au fost câteva din cele mai discutate articole ale cunoscutei case de modă.

Oricare ar fi tendințele din acest an, culorile toamnei reprezintă o adevărată frumusețe. Incluse în ținutele tale, vor ajuta la realizarea unor ținute potrivite pentru acest sezon.

Modul în care alegi să integrezi aceste culori depinde doar de tine, de stilul tău personal, dar și de evenimentul la care dorești să participi.

Poți opta întâi pentru articole cum ar fi: bluze, pulovere, rochii, blazere, în culori precum galben, maro sau portocaliu. Poți accesoriza cu genți, pantofi, eșarfe, pălării sau mănuși.

Materialele folosite pentru articole de toamnă sunt adesea lână, catifea sau alte tipuri de materiale căludroase. Aceste materiale asigură confortul termic, pe lângă rolul lor estetic și te vor face să te simți excelent.

Așadar tot ce îți rămâne de făcut este să îndrăznești să faci combinații uimitoare și să defilezi în fiecare zi în viață cu încredere, siguranță și nuanțe asociate sezonului ce te vor face să te simți ca într-o poveste fascinantă.



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg