10 îmbunătăţiri pentru o casă mai verde

1 67576 original jpg jpeg

Adăugarea de panouri solare şi realizarea unei grădini organice erau cele mai bune metode pentru a-ţi transforma casa într-una verde pentru îmbunătăţirea vieţii persoanale şi financiare. Dar, tehnologia de astăzi a adus nenumărate produse care te ajută să ai o casă şi mai verde.

Fă trecerea la becurile LED pentru iluminatul în interior. Fie că le instalezi la intrare sau sub cabinetele de bucătărie,vei avea lumină cu un cost mai mic pe factura la curent,iar magazinele oferă o gamă variată de becuri LED,de toate mărimile şi intensităţile.

Refoloseşte în loc de reciclare

Să arunci o canapea uzată este un plus destul de important la groapa de gunoi,atunci când ai în derulare un proiect de renovare a apartamentului. Ia în considerare reutilizarea canepelei vechi pe care o ai şi retapiţeaz-o.

Alege un nou material,poate cu accente moderne şi înlocuieşte chiar şi o parte din umplutura acesteia. Vei reuşi astfel să păstrezi cea mai mare parte din canapea şi nu vei arunca multe deşeuri la groapa de gunoi. În plus,şi bugetul de renovare se va reduce astfel şi vei avea bani pentru alte lucruri de renovat.

Ajută-ţi familia să recicleze

Există coşuri de gunoi inteligente care îţi spun chiar ce este înăuntru şi care te ajută să-ţi faci astfel o listă cu lucrurile de care ai nevoie şi care trebuie înlocuite. Alte coşuri de gunoi te anunţă când este plin.

Descoperă şi alte îmbunătăţiri pe care le poţi face pentru a avea o casă mai verde!