10 plante care atrag energia pozitivă

1 69385 original jpg jpeg

Plantele au fost incluse acum mult timp în decorarea spaţiilor din casă şi birou, printre altele. Potrivit experţilor în domeniu, anumite plante, în afară de a da o notă de prospeţime şi naturaleţe locului, sunt cele care îmbunătăţesc fluxul de energie pozitivă.

Anumite plante sunt capabile de a promova energia pozitivă şi de a oferi un sentiment de bine în fiecare zi,în comparaţie cu altele. În plus,trebuie marcat faptul că acestea trebuie să fie în ghiveci şi necesită o îngrijire deosebită.

Se spune că atunci când aloe vera creşte,atrage norocul. Dar,în cazul în care dispare,acest lucru se datorează faptului că a absorbit toată energia negativă şi ne-a protejat.

Iată care sunt plantele care atrag energia pozitivă:Cactusul

Cactuşii sunt foarte frumoşi şi sunt o decoraţiune specială pentru casă sau birou. Sunt plantele care necesită o îngrijire specială pentru a rezista,şi se spune că au capacitatea de a alunga invidia,persoanele rău intenţionate şi ipocriţii. Totodată,are puterea de-a absorbi energia electromagnetică de la aparatele de uz casnic.

Izma

Pe lângă faptul că este o plantă cu multe beneficii pentru sănătate,izma a fost folosită pentru protejarea împotriva vrăjitoriei şi a invidiei. Este o plantă creaţă care face bine omului şi unii cred că izma proaspăta atrage prosperitatea economică.

Bambusul

Această plantă decorativă a devenit o modă pentru casa,precum şi pentru a da o notă de sofisticat pentru camerele de zi. În plus,a devenit populară pentru că atrage energia pozitivă. Se spune că bambusul are nevoie de multă apă pentru a creşte,oferind în schimb puritate,transparenţă şi stare de bine. Având această plantă în casă,aduci un sentiment de confort,calm,şi alungi invidia.

Iasomia

Iasomia este cunoscută sub numele de planta cuplului,deoarece aduce beneficii asupra relaţiilor în domeniul spiritual. Este recomandat ca această plantă să se găsească în dormitor sau în zonele în care cuplul îşi petrece cel mai mult timp împreună,deoarece atrage energia pozitivă,care va consolida relaţia cu romantism.

 Rozmarinul  

Este planta cu multiple beneficii medicinale şi care a fost folosită în antichitate de mai multe culturi. La nivel spiritual,se spune că această plantă atrage iubirea sinceră şi fericirea. Rozmarinul se menţine proaspăt mai mult timp,de aceea,este recomandat să pui câteva crenguţe în mai mulţi săculeţi de pânză şi să-i pui în diferite locuri din casă. Astfel vei atrage loialitatea celor din jur.  

Menta

Este o plantă cu multe proprietăţi medicinale de care putem profita în orice moment. Având această plantă în casă nu garantezi doar un ajutor pentru sănătate,ci atragi energia pozitivă în orice mediu. Se spune că menta combate vibraţiile negative şi ajută persoanele care suferă de insomnie. În plus,este planta care îmbunătăţeşte comunicarea din casa ta.

Cimbrul

Cimbrul este o plantă care,din cele mai vechi timpuri,a fost folosită pentru a elimina energiile negative din aer. Această plantă este considerată o instalaţie de purificare,ce luptă împotriva vibraţiilor negative,previne coşmarurile şi ajută la creşterea stimei de sine. Având unul în casă asiguri protecţia casei şi a celor ce locuiesc în ea.

Crizantemele

Acestea sunt cunoscute pentru frumuseţea lor şi pentru că aduc un sentiment de fericire în casă. Crizantemele sunt recomandate pentru persoanele tensionate,deoarece atrag calmul şi fericirea. În plus,sunt legate de o viaţă de relaxare.

Eucaliptul

Această plantă are capacitatea de a alunga vibraţiile rele care vin aproape întotdeauna cu persoane invidioase şi rău intenţionate. Este recomandată pentru decor în birou,din moment ce este planta care atrage prosperitatea. În plus,este ideală pentru un somn mai bun şi pentru a elibera zona de energiile negative.

Aloe vera

Este o plantă folosită în ritualuri împotriva ghinionului şi a invidiei,dar se spune că este una dintre cele mai puternice plante care luptă cu energiile negative. Este cunoscută pentru că atrage prosperitatea şi energiile pozitive oriunde s-ar afla în casă. Mulţi oameni cred că,atunci când aloe vera creşte,atrage norocul. Dar,în cazul în care dispare,acest lucru se datorează faptului că a absorbit toată energia negativă şi ne-a protejat.

Credit foto:www.steptohealth.com