10 sertare utilitare de care ai nevoie

1 67950 original jpg jpeg

Nu, nu e vorba de sertarele normale, acolo unde ţinem haine sau alte lucruri. E vorba de sertare care sunt utilitare şi care îţi vor uşura viaţa de zi cu zi. În plus, aşa vei putea depozita mai multe lucruri, iar oaspeţii nici nu o să ştie ce se ascunde în acele locuri. CasoTeca îţi prezintă 10 sertare utilitare de care ai nevoie.

Oricât am încerca să ascundem prin depozitarea inteligentă a lucrurilor din casă,tot mai rămân pe-afară lucruri care ne încurcă. Ar putea fi placa de păr pe care o foloseşti,sau tava în care aseara ai făcut cea mai bună prăjitură. Nu trebuie să disperi! Există soluţii şi pentru depozitarea acestor lucruri.

În plus,cu ajutorul sertarelor poţi crea locuri pentru mâncarea câinelui,de exemplu,ca să nu te mai tot loveşti de castronul lui cu mâncare. Care oricum se vede urât. Iată mai jos 10 sertare utilitare de care ai nevoie.

Vrei să te asiguri că animalul tău de companie nu plimbă farfuria cu mâncare prin toată bucătăria?

Învaţă-l unde este locul cu mâncare prin folosirea unui sertar din partea de jos a dulapului,acolo unde poţi pune bolul cu mâncare. Partea bună e că nu va mai plimba bolul prin bucătărie şi nici nu te vei lovi de el tot timpul. Când a terminat de mâncat,închizi sertarul şi parcă nici nu ai avea câine în casă.Recente