3 trucuri simple pentru semnal WiFi puternic acasă

1 76950 original jpg jpeg

Internetul la o viteză bună este o necesitate în zilele noastre. Este şi unul dintre serviciile de care ai nevoie atunci când vrei să închiriezi. Iar România este ţara în care avem cea mai mare viteză la internet din lume! De ce să nu te bucuri de navigat? CasoTeca îţi spune 3 trucuri simple pentru semnal WiFi puternic acasă.

Nu ascunde routerul

Da, aparatul nu este unul frumos, pe care să-ţi doreşti să îl expui. Însă ascunderea ruterului într-un dulap îl împiedică să-şi facă treaba. Pereţii şi uşile pot reduce şi absorbi puterea semnalului. De evitat să nu ascunzi routerul între coloane de beton, metal sau cărămizi. Acestea reduc puterea semnalului foarte mult. Dacă crezi că vei ignora la un moment dat routerul, atunci pune-l undeva central sau în care unde foloseşti cel mai mult internetului.

Amplasează routerul sus

Semnalele routerului tind să se răspândească lateral şi descendent de la sursă. Aşa că, dacă vrei să ai rezultate mai bune, amplasează-l cât mai sus, decât să îl păstrezi pe podea. Într-o casă cu două sau trei etaje, etajul al doilea este locul ideal. Subsolul este întotdeauna un loc de evitat pentru un router.