5 idei de decor pentru Halloween

1 65450 original jpg jpeg

Chiar dacă nu e o sărbătoare românească, Halloween-ul îşi face simţiţă prezenţa peste tot. În magazine, unde găsim măşti, costume sau jucării pentru copii, în malluri, care sunt amenajate cu pânze de paianjeni şi dovleci.

Şi chiar şi cei mici au proiecte de Halloween la şcoală sau o petrecere pentru care trebuie să se costumeze. Dacă vrei să păstrezi atmosfera şi în casă,iată 5 idei de decor pentru Halloween cu bani puţini.

Câteodată este bine să păstrezi lucurile simple atunci când te apuci de decorat,iar un aspect monocromatic,cu alb,face întotdeuna o declaraţie chic.

În timp ce copacii şi florile îţi schimbă culorile toamna,experimentează elemente de decor cu dovleci şi flori albe.

Foarte simplu de făcut sunt aranjamentele florale,iar o modalitate bună de a încorpora dovlecii în decorul unei case este aceea de a-i folosi în loc de vază penru flori.

Această idee îţi permite să experimentezi cu diferite tipuri de flori şi vei avea astfel un aranjament festiv,în loc de o simplă vază.

Sau cumpără mici dovleci,cu diferite forme şi culori,şi pune-i într-o vază transparentă.

Aranjează florile,dar şi tulpinile lor pe lângă dovlecei şi vei avea astfel un aranjament interesant atât în partea de sus,cât şi în partea de jos.