6 lucruri care nu trebuie să lipsească din nicio cameră

1 77450 original jpg jpeg

Atunci când decorăm o cameră, întotdeauna trebuie să ne asigurăm că am acoperit elementele de bază, de la mobilier, cum ar fi canapele şi mese de cafea, până la textile precum covoare şi perdele. Dar nu trebuie să uităm de micile elemente, cum ar fi plantele şi lumănările. CasoTeca îţi prezintă 6 lucruri care nu trebuie să lipsească din nicio cameră.

Culoare

Camerele decorate în alb sau bej pot deveni sterile şi lipsite de viaţă. Schemele monocromatice sunt perfecte, dar e o idee bună să injectezi puţină energie. Poţi alege ca o piesă de mobilier să aibă altă culoare. Uite cât de frumoasă este această noptieră de un verde pastelat!

Ceva viu!

Plantele de casă fac minuni în orice spaţiu. Chiar dacă nu eşti pasionat/ă de grădinărit, încearcă plantele suculente, care sunt rezistente şi uşor de îngrijit. Copacii adaugă înălţime şi viaţă unei camere. CasoTeca ţi-a prezentat recent 10 arbori pe care îi poţi creşte în apartament. Florile sunt o altă modalitate de a aduce viaţă în orice încăpere. Fie că încropeşti un mic bucheţel cu flori cumpărate de la piaţă şi îl pui în bucătărie sau la geam, vei vedea imediat efectul!

Ceva negru

Este un sfat pe care designerii îl oferă adesea şi care chiar funcţionează! Dacă simţi că lipseşte ceva din camera ta , încearcă să adăugaţi ceva negru. Poate fi vorba de o bucată de mobilier de accent, un set de rame de tablouri, un abajur, vei vedea o îmbunătăţire. Tocurile de negru pot să dea un aer modern încăperii, indiferent de schema de culori aleasă.