7 grădini pentru apartamente mici

1 81834 original jpg jpeg

Puţine lucruri sunt mai plăcute decât grădinăritul. Şi puţine lucruri sunt mai frustrante decât dorinţa de a grădinări, dar să fii captiv într-un apartament mic. Ce e de făcut? Noi îţi aducem câteva idei, iar tu îţi creezi grădina mult dorită.

Grădini „lemnoase”

Cutiile de lemn sunt o idee excelentă pentru creşterea legumelor pe balcon sau la fereastra bucătăriei, oferind un aspect rustic şi totodată şic.

 Dacă îţi doreşti să dai viaţă bucătăriei, atunci borcănelele acestea sunt soluţia ideală. Poţi cultiva condimente, pentru a te bucura de aroma intensă şi proaspătă a acestora atunci când găteşti.

Nu ai suficient spaţiu pe podea? Nicio problemă. Îţi poţi crea propria platformă verticală pentru plante, ideală atât pentru interiorul apartamentului, cât şi pentru balcon!

Pentru un plus de romantism, îţi recomandăm acest aranjament pe care îl poţi construi chiar tu! Ai nevoie de câteva materiale şi puţină răbdare! Şi este potrivit atât pentru dormitor sau sufragerie, cât şi pentru terasa apartamentului!

Grădini „metalice”

Pentru un plus de culoare şi un stil retro-industrial poţi folosi un coş de plante, construit din metal, vesel colorat şi, pentru confortul tău, pe roţi! Poţi pune atât legume, fructe, cât şi plante decorative!

O altă soluţie practică sunt serele de apartament, care reprezintă un mediu propice pentru cultivarea seminţelor şi creşterea plantelor.

Descoperă ce tip de grădină ţi se potriveşte pentru apartament pe casoteca.ro.