7 utilizări eficiente ale băuturilor alcoolice

1 69202 original jpg jpeg

Locul alcoolului nu este doar în bar, în sticle frumos decorate. Acesta poate fi folosit şi ca soluţie naturală pentru o serie de probleme, cum ar fi lipsa de strălucire a părului sau bateria moartă a maşinii.

Iată ce probleme îşi găsesc rezolvarea cu puţin alcool.

Picioarele urât mirositoare

Data viitoare când mai bei tărie,asigură-te că scapi câteva picături şi pe şosete. Conţinutul ridicat de alcool va ucide imediat bacteriile cauzatoare de miros.

Bateria auto descărcată

În timp ce este complet contraindicat să bei înainte de a urca la volan,bateriei maşinii tale nu îi interzice nimeni să consume un păhărel. De fapt,dacă e moartă,vinul roşu ar putea să o readucă la viaţă. Acesta este un lichid acid care permite electronilor să circule liber între plăcile pozitive şi negative ale bateriei,oferind suficientă energie pentru a porni motorul.

Golirea rezervorului pentru lichidul de parbriz

Dacă tot îi dai vin roşu bateriei maşinii,poţi găsi o utilitate şi pentru vodkă. În cazul în care rezervorul pentru lichidul de parbriz este gol,umple-l cu un amestec format din 3 căni de alcool,4 căni de apă şi 2 linguriţe de detergent de vase. Agită bine înainte.

Invazia melcilor

Singurii melci buni este cei gătiţi în unt şi usturoi. Pentru a scăpa curtea de invadatori,însă,îngroapă un capac de borcan,astfel încât bordura să fie la acelaşi nivel cu solul,apoi umple-l cu bere. Melcii sunt atraşi de drojdia din bere şi vor bea până când se vor îneca.

Parfumul în exces

Miroşi ca şi când ai fi scăpat întreaga sticluţă cu parfum pe tine? Tamponează cu puţină vodkă locurile în care te-ai dat parfumat. Alcoolul aproape inodor va bloca parfumul.

Lipsa unui ingredient important

Eşti în plin process de pregătire a cinei şi îţi trebuie urgent suc de lămâie,care,evident,s-a terminat exact când ai nevoie.. Iată ce trebuie să faci:pune vin alb,folosind exact aceeaşi cantitate cerută în reţetă.

Păr tern

Pentru a adăuga strălucire şi volum părului,prepară-ţi propriul şampon cu hamei. Într-o cratiţă emailată,pune la fiert,la foc mediu,1 cană de bere şi las-o până când scade la un sfert. După ce se răceşte,amestecă cu o cană de şampon obişnuit. Transferă într-o sticlă cu capac şi agită înainte de folosire.