8 idei spectaculoase pentru aranjarea oglinzilor în baie

1 79354 original jpg jpeg

Băile au forme şi dimensiuni diferite, iar în cazul unora, apar şi dilemele. Dacă ai probleme în a alege oglinda de baie potrivită, CasoTeca îţi prezintă 8 idei spectaculoase pentru aranjarea oglinzilor în baie.

În faţa unei ferestre

Oglinzile sunt o necesitate pentru orice rutină a dimineaţii, iar montarea lor în carcasele ferestrelor este o modalitate excelentă de a elibera spaţiul peretelui. Dacă forma băii nu îţi permite să extinzi încăperea, să montezi un duş mai sau o cadă mai mari, atunci montarea oglinzilor este o oportunitatea de a deschide baia şi a da impresia de mai mare.

De exemplu, dacă zona chiuvetei şi cea a duşului se află pe acelaşi perete, nu poţi extinde zona duşului fără a micşora cea a chiuvetei. Cu toate acestea, amplasarea chiuvetei pe un perete cu ferestre, ar putea elibera spaţiul pentru a încorpora o zonă de duş mai mare, dar şi pentru a avea o zonă generoasă pentru chiuvetă. Este potrivită pentru orice stil de amenajare interioară.

Aceasta este o soluţie excelentă pentru camere cu spaţiu limitat de perete. De asemenea, permite un aspect mai bun al camerei. În plus, este o modalitate creativă de a îmbrăca fereastra. Un dezavantaj ar fi că este greu să găseşti un echipament pentru montarea oglinzii, iar dimensiunea acesteia ar putea fi limitată de dimensiunea ferestrei.

Suspendată

Ce te faci dacă nu ai perete, nici măcar o fereastră pentru a amplsa o oglindă? Poţi lua în considerare suspendarea unei oglinzi cu ajutorul unui sistem pe cablu. Economiseşti spaţiu, iar aspectul merge de minune cu un decor minimalist. Oglinzile suspendate sunt o soluţie utilizată în mod obişnuit în băile mici sau în cele care au o formă ciudată. Acest lucru se întâmplă uneori în apartamentele din clădirile vechim care au fost transformate în spaţii de locuit.

Merge foarte bine cu stilul industrial, minimalist, contemporan şi eclectic. Această soluţie îţi oferă posibilitatea pentru mai mult spaţiu pe podea. Amplasarea oglinzii în acest mod mai dă şi senzaţia de intimitate într-o încăpere mare.

Află cum poţi aranga cel mai frumos oglinda în baie pe casoteca.ro

Credit foto: www.architectureimg.com