8 obiecte drăguţe pe care le poţi face dintr-un sertar vechi

1 74727 original jpg jpeg

Dacă îţi place să meştereşeti şi să te lauzi prietenilor cu proiectele tale DIY, atunci trebuie să arunci un ochi peste ideile de mai jos. Din obiecte vechi poţi obţine nou lucuri, cu o altă întrebuinţare decât cea iniţială. CasoTeca îţi prezintă 8 obiecte drăguţe pe care le poţi face dintr-un sertar vechi.

Mobila veche ne dă bătăi de cap pentru că nu o mai folosim,dar nici nu vrem să o aruncăm. Şi atunci,un vechi corp de mobilier va ajunge fie pe balcon,fie prin pivniţă. Totuşi,poţi obţine noi obiecte drăguţe care să-ţi înfrumuseţeze viaţa.Astfel,dacă aiun dulap vechi,cu sertare,pe care chiar nu-l mai foloseşti şi vrei să-i dai o altă întrebunţare,iată câteva idei care îţi vor pune mintea şi mâinile la lucru.

Iată 8 obiecte drăguţe pe care le poţi face dintr-un sertar vechi

Transformă sertare în unităţi de depozitare pe care le poţi pune sub pat. Nu trebuie decât să adaugi rotile şi să aplici un strat de vopsea în nuanţa pe care o doreşti!

Dacă sertarele sunt mici,atunci montează-le pe perete,iar pe fundul sertarului lipseşte hârtie cu modele,sau pur şi simplu aplică vopsea în culoare preferată. Poţi să pui şi câteva separatoare pentru a etala mai multe obiecte.

Descoperă care sunt obiectele pe care le poţi transforma cu uşurinţă dintr-un sertar vechi pe casoteca.ro