9 idei de cadouri pentru cei care se mută în casă nouă (P)

1 71044 original jpg jpeg

Cumpărarea unei noi locuinţe este, pentru orice familie, un nou început şi un motiv de mare bucurie, aşa că trebuie sărbătorită cum se cuvine, cu toţi ce dragi strânşi în jurul mesei, cu râsete, urări şi voie bună, pentru o primă amintire fericită în noua casă.

De multe ori,însă,evenimentul îi pune în dificultate pe invitaţi,care nu se pot hotărî la un cadou potrivit pentru fericiţii proprietari. 

De cele mai multe ori,atunci când apropiaţii noştri îşi cumpără o locuinţă,fie că vorbim despre copii,fini sau alte rude apropiate,fie de prieteni sau cunoştinţe,oferirea unui cadou „de casă nouă” este o tradiţie ce nu poate fi încălcată. Cum alegerea acestuia ridică uneori probleme,mai ales atunci când ţelul este alegerea unui dar practic,util şi pe placul fericiţilor proprietari,vă propunem câteva idei de cadouri.

Cadouri pentru copii,fini sau rude apropiate

Când vine vorba de copii,fini sau rude cu care avem o relaţie apropiată,suntem dispuşi să băgăm mâna mai adânc în buzunare. Iată câteva recomandări de cadouri pentru casă nouă:

Scaune de dining moderne

Nu întotdeuna,în momentul mutării în casă nouă,locuinţa este mobilată şi utilată la cheie. Masa mare din bucătăria deschisăîn living la care se vor strânge toţi oaspeţii are nevoie de un set de scaune de dining moderne,un cadou potrivit din partea naşilor sau a părinţilor,de exemplu. Acestea se găsesc pe Scauneonline.ro,un magazin online de scaune de birou,de bucătărie,scaune ergonomice,scaune de bar ş.a.

O masă de bucătărie extensibilă

Tot pentru părinţi şi naşi,sau alte rude apropiate,o idee bună de cadou de casă nouă ar fi o masă extensibilă pentru bucătărie. Pe Kalenda.ro,un magazin online de mobilier care colaborează direct cu producători din Italia,Germania şi Polonia din anul 2002,se găseşte şi mobilă de bucătărie Kalenda,mobilier pentru dormitor,living,mobilier de tineret,pentru hol sau pentru baie,dar şi piese care pot fi cumpărate separat.

O saltea confortabilă

Părinţii pot alege,de asemenea,drept cadou de casă nouă pentru copiii lor,o saltea ortopedică ori superortopedică pentru patul din dormitor. În magazinul online Acaju.ro,cu o vechime pe piaţă de peste 10 ani,găsiţi saltele de calitate la preţuri rezonabile. Pe Acaju.ro mai sunt disponibile colţare de bucătărie,canapele fixe,canapele extensibile,seturi de canapele cu fotolii şi colţate extensibile.

Tapet pentru camera copilului

Deşi finisajele interioare nu par a fi cea mai bună idee de cadou,în funcţie de nevoi şi dorinţe,dar şi de relaţia dintre musafir şi gazdă,tapetul pentru camera copilului poate fi opţiune demnă de luat în seamă. Bunicii se pot ocupa,drept cadou de casă nouă,de tapetara camerei micuţilor familiei,iar Emenatwork.ro are un portofoliu cu modele de tapet foarte interesante. Pe emenatwork mai puteţi găsi parchet laminat de calitate,gresie şi faianţă,piese pentru curte şi grădină şi produse pentru construcţii şi finisaje.

Cadouri pentru prieteni sau rude

Dacă în cazul părinţilor şi al naşilor se pretează cadouri mai costisitoare,precum piesele de mobilier,prietenii şi rudele pot alege daruri mizând mai degrabă pe semnificaţia lor emoţională.

O cameră foto

Pentru pasionaţii de tehnologie cu o afinitate pentru călătorii,un cadou potrivit ar putea fi camera Sport Action Cam. Aceasta se găseşte pe Supermisto.ro,un magazin online de unde puteţi achizţiona o boxă portabilă,o pereche de căşti bluetooth,camere auto şi multe alte astfel de dispozitive tehnologice. Camera Sport Action Cam poate fi folosită atât în călătorii,cât şi în imortalizarea primelor momente în noua locuinţă.

Decoraţiuni interioare

Fie că vorbim despre un set de rame foto,fie despre o lampă,o vază sau un suport pentru bijuterii,pe magazinul de decoraţiuni interioare Homex veţi găsi cadoul potrivit. Pe Homex.ro sunt disponibile şi ustensile de bucătărie,seturi de baie,chiar şi articole utile în camping.

Cărţi

În completarea bibliotecii din noua casă,câteva cărţi de dragoste sunt întotdeuna un cadou frumos din partea prietenilor. Pentru recomandări şi recenzii la subiect,şi pentru a alege cărţi pe gustul prietenilor,site-ul Blogdecititori.ro vă poate fi extrem de util.

Cadouri opţionale

Cadouri pentru copii

În timpul vizitei de casă nouă,cei mici nu trebuie scăpaţi din vedere. Pe lângă cadoul cel mare,menit să îi bucure pe adulţi,un set educativ de jucării pentru copiide pe Educlass.ro este o idee excepţională. Puteţi seleta un pachet cu jocuri lingvistice,matematice,logice sau ştiinţifice,în funcţie de vârsta micuţului.

Floria

Pentru doamna casei,un buchet de flori de toamnă personalizat poate fi cel mai frumos cadou. Pe Floria.ro puteţi găsi buchete de flori deosebite,la preţuri accesibile,dintr-o varietate de culori şi miresme.

FOTO sobmedidamudancas.com.br