Alegi produsul pe care îl vrei la reducere, comentezi şi câştigi! (P)

1 65682 original jpg jpeg

Sezonul marilor reduceri de Black Friday se apropie. La finalul lunii noiembrie îţi poţi lua la reducere produsele la care visezi, dar până atunci poţi câştiga banii de cumpărături. Simplu şi rapid!

Dacă ţi-ai pus deoparte prea puţini bani pentru marile reduceri,avem o veste excepţională:îi câştigi de la Shopzurus! Tot ce trebuie să faci e să-ţi alegi produsul pe care îl vrei redus,  scrii un comentariu de cel puţin 40 de cuvinte şi 300 de lei pot veni la tine.

Un Black Friday fericit în câteva minute

Acum poţi să-ţi faci lista de Black Friday mai repede ca niciodată,în cinci paşi simpli,şi intri în cursa pentru un premiu consistent.

7a66ef6c39d0cb4f94df4e6f0ef5e6c4 jpg jpeg

Dacă vrei un laptopperformant, un telefonde ultimă generaţie sau haine pe care să le admire cei din jurul tău,toate la preţuri incredibile,atunci eşti în locul potrivit.

1. Intri pe www.shopzurus.roşi accesezi contul tău de utilizator.2. Dacă nu ai cont,îţi faci unul abonându-te la newsletter.3. Selectezi produsul pe care vrei să-l găseşti de Black Friday la reducere.4. Scrii un comentariu (review) de minimum 40 de cuvinte la produsul respectiv,în care să ne spui la ce reducere îl vrei şi de ce. Astfel intri în concursul nostru.5. Veştile bune nu se opresc aici! Poţi să alegi oricâte produse îţi doreşti la reducere şi să scrii la fiecare un comentariu original. Şansele  tale cresc.

Profită şi intră în concursul ”Alegi,comentezi,câştigi!” cât mai repede! Premiul de 300 de lei poate fi al tău cu efort minim. Trebuie să te grăbeşti pentru că data limită de participare este 15 noiembrie 2015 şi nu vrei să ratezi ocazia de a avea un Black Friday de neuitat. Numele câştigătorului va fi făcut public în 18 noiembrie. Ai aicidetaliile concursului.

Cu Shopzurus ai universul cumpărăturilor la un clic distanţă

Shopzurus îţi oferă acces nelimitat la toate produsele pe care le cauţi pe internet,la preţuri accesibile. Tastezi ce te interesează şi în câteva secunde obţii ce-ţi doreşti,fără să fii nevoit să intri pe zeci de site-uri. Ai la doar un click distanţă articole vestimentare,bijuterii,ceasuri,produse de îngrijire,electrocasnice şi produse IT,articole pentru copii,produse pentru casă şi grădină şi multe altele.