AMBIENT EXPO, târgul care-ţi transformă casa

1 53771 original jpg jpeg

Vrei să-ţi decorezi casa după ultimele tendinţe din designul de interior? Sau nu ştii cum să-ţi amenajezi curtea interior? Toate răspunsurile în ceea ce priveşte exemple de design, sfaturi, idei, dar şi cele mai noi produse de mobilier le găseşti la Ambient Expo.

Fie că vorbim despre un apartament,o garsonieră sau o casă cu mai multe niveluri,fiecare locuinţă ar trebui să fie mai mult decât un spaţiu unde să ne retragem seara,după o zi de muncă. Amenajată după ultimele tendinţe în domeniu sau în stil minimalist,casa ideală depinde de fiecare dintre noi.

Dacă vrei să-ţi personalizezi căminul,vino între 18 şi 21 aprilie la Romexpo,unde organizatorii te aşteaptă cu idei de design,produse de decor interior,sisteme de iluminat şi multe altele surprize.

Peste 100 de companii din România şi din străinatate,din ţări precum:Bulgaria,Grecia,Italia,Polonia,şi Ungaria vor prezenta tot ce au mai bun pe o suprafaţa de peste 4.000 de metri pătraţi.

În aceeaşi perioadă se desfăşoară la ROMEXPO alte 5 evenimente ce împreună vor duce la crearea căminului de vis. Este vorba despre:Construct Expo,Romthern,Antique Market,Expo Flowers &Garden şi Târgul de produse tradiţionale.