Amenajare inedită a unei locuinţe de doar 11 metri pătraţi

1 79100 original jpg jpeg

Un apartament mic din Paris a fost amenajat într-un mod spectaculos. Designerii au folosit mobilier care se transformă, asemenea jucăriilor. CasoTeca îţi prezintă o amenajare inedită a unei locuinţe de doar 11 metri pătraţi.

Multe apartamente din Paris au dimensiunile unei camere din blocurile comuniste din România. Şi în aceea cameră, sunt amenajate atât zona de dormit, cât şi bucătăria şi baia. Pentru a face faţă acestei provocări, designerii au venit cu idei de mobiler multifuncţional. Iar ceea ce părea o locuinţă mică, s-a transformat într-o joacă de copil.

Minimalist şi funcţional

Designerii de la Studio Batiik au reuşit să aducă funcţionalitatea în spaţiile mici la un nou nivel. Cu un design în totalitate minimalist, dar şi funcţionat, acest exemplu de amenajare ne arată cât de bine a fost maximizat spaţiul fără a se face compromisuri de la estetică şi funcţionalitate. Spaţiul liniar este dat de nişele care ascund zonele funcţionale ale locuinţei, iar ca şi culori, s-au folosit nuanţele pastel şi mult alb.