Aplicaţii care te ajută în lupta cu greutatea

1 65383 original jpg jpeg

Mulţi dintre noi ajung să acumuleze kilograme în plus în timpul sărbătorilor pe care doresc apoi să le piardă imediat cum începe noul an. Dieta şi exerciţiile sunt cel mai bun mod de a face acest lucru, dar, odată cu apariţia smartphone-urilor, au fost create şi o serie de aplicaţii care te ajută să scapi de kilogramele în plus.

"Lose it!"

Aceasta este o aplicaţie dezvoltată pentru Android şi iOS care îţi permite să ţii în permanenţă evidenţa caloriilor pe care le consumi în fiecare zi. "Lose it!" are o bază de date cu zeci de mii de produse alimentare şi cu numărul de calorii pe care îl conţin. În afară de acest lucru,cu "Lose it!" te poţi conecta la o serie de aplicaţii şi dispozitive pentru fitness pentru a ţine evidenţa caloriilor pierdute.

"Fooducate"

Aplicaţia te ajută să descoperi mai multe feluri de mâncare sănătoase. În plus,dacă nu ştii să descifrezi conţinutul nutriţional al unui produs,tot ce trebuie să faci este să scanezi codul de bare al produsului cu ajutorul camerei foto a telefonului,iar Fooducate îţi va spune în câteva clipe dacă acesta este sănătos sau nu.

Descoperă mai multe aplicaţţii AICI.