Băutură miraculoasă anti-cancer

1 73253 original jpg jpeg

Lămâia verde este un fruct citric acru dar este considerat un tratament, deoarece are un rol benefic în tratarea multor afecţiuni. De aceea, este recomandată apa cu suc de lămâie verde pentru tratarea problemelor de sănătate legate de inflamaţie.

Lămâiul fiind o plantă veşnic verde,fructele lui sunt unele dintre cele mai comune şi sănătoase şi care sunt folosite în multe medicamente naturale. Acestea sunt folosite pe scară largă ca soluţie de vindecare pentru multe probleme de sănătate legate de inflamaţie iar lămâia verde este cunoscută ca un eficient remediu natural anti-cancer.

Reţeta apei cu suc de lămâie verde:Ingrediente

-250 ml de suc de lămâie verde

-250 ml de apă rece

Mod de preparare:

Într-o cană de sticlă punem sucul de lămâie verde,peste care adăugăm apa. Amestecăm bine în ea şi-o lăsăm la frigider cel puţin 24 de ore,apoi o punem într-o sticlă.

Înainte de a bea,se agită pentru a se amesteca lichidul. Se bea de două ori pe zi,adică câte jumătate de cană,de fiecare dată. Iar în următoarele trei ore nu se mănâncă nimic.

Următoarea jumătate de cană de apă cu suc de lămâie se bea peste 12 ore. Dacă vrei un gust mai bun,poţi adăuga 50 ml de iaurt în apă. Acest tratament se repetă timp de 3-6 luni şi vei obţine cele mai bune rezultate.

Acest remediu natural este recomandat persoanelor care suferă de cancer şi leucemie,dar nu numai. Poate fi luat şi de cele sănătoase pentru a preveni dezvoltarea acestor boli.

Rezultatele au arătat că persoanele care au urmat acest tratament,dar au adăugat bicarbonat de sodiu şi au evitat alimentele bogate în zahăr,s-au vindecat chiar dacă se aflau în etapa a 4-a de cancer.

Reţeta de apă cu suc de lămâie şi bicarbonat de sodiu: Ingrediente:

-o lingură de bicarbonat de sodiu

-apă

Tot ce trebuie să faci este să dizolvi bicarbonatul de sodiu în apă,pe baie de abur,şi să-l adaugi în apa cu suc de lămâie verde.

Această reţetă se bazează pe proprietăţile antiinflamatorii şi anti-cancer care sunt oferite de lămâia verde. Consumul acestei băuturi este foarte benefic pentru sănătate,dar poate fi iritabil pentru stomac. De aceea,trebuie combinat cu alte alimente care pot mări beneficiile sănătoase şi care pot îmbunătăţi starea de sănătate.

Credit foto:www.carebodyhair.comRecente

ok baie amenajata cu cada jpg
ten frumos foto  Shutterstock jpg
cremă de plajă foto  Shutterstock jpg
Prajitura cu zmeura, caramel si migdale Sursa foto shutterstock 222868774 jpg
Aurul verde contine colagen si previne caderea parului Sursa foto shutterstock 156425315 jpg
Ghid de calatorie cu copiii Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură foto  Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg