Beneficiile apei alcaline

1 72208 original jpg jpeg

Nivelul pH-ului din orice apă variază dependent de sursa de apă, iar experţii afirmă că apa naturală de izvor are, de obicei, un pH acid. Pe de altă parte, se pare că apa alcalină ajută la neutralizarea acidului în sânge, ceea ce duce la niveluri crescute de oxigen, precum şi la creşterea energiei şi a metabolismulului.

Date ştiinţifice despre apa alcalină

În chimie,pH-ul este măsura pentru aciditatea sau bazicitatea oricărei soluţii apoase. Soluţiile care au un pH mai mic de 7 sunt denumite acide şi soluţiile având un pH mai mare de 7 sunt alcaline. Apa pură are un pH care este aproape de 7.

Din moment ce apa alcalină are un nivel al pH-ului mai mare decât apa de la robinet,există o mulţime de cercetători care susţin beneficiile despre care vei citit în acest articol. 

1. Are proprietăţi antioxidante

Apa alcalină are proprietăţi antioxidante,care ajută prin contracararea radicalilor liberi. Aceşti radicali pot provoca îmbătrânirea prematură şi alte tipuri de probleme. Antioxidanţii,însă,sunt în formă lichidă,ceea ce permite absorbţia rapidă în sistem. Se crede,de asemenea,că în această apă potabilă există anumite elemente care ajută la prevenirea cancerului.

2. Curăţă organismul

De altfel,apa alcalină ajută la curăţarea organelor, în special a colonului.  Mai mult,acesta este un bun remediu contra constipaţiei. Pe măsură ce bei apă,în mod regulat (zilnic),organismul tău va fi mai sănătos şi mai rezistent la viruşi,gripă,răceli şi la alte boli care au legătură cu imunitatea scăzută.

3. Beneficii pentru piele

Apa alcalină întinereşte pielea şi o menţine hidratată. Aceasta ajută la regenerarea ţesuturilor şi contribuie la elasticitatea şi sănătatea generală a pielii. Mai mult,apa ajută la detoxifiere,lăsând pielea mai fină şi mai puţin predispusă la erupţii. Când echilibrul pH-ului este ţinut sub control,nutrienţii pot fi mai uşor absorbiţi de piele.  Apa alcalină este aliatul perfect şi pentru cele care şi-au propus să scape de kilogramele în plus.

4. Alte beneficii pentru sănătate

Alte caracteristici ale apei:este utilizată cu succes de cei predispuşi la entorse sau care pot suferi de artrită. Recente

shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește sursa  Shutterstock jpg
casa bântuită foto  Shutterstock jpg
Pui souvlaki Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg