Bianca Drăguşanu a dat 100 de euro pe o agrafă pentru căţelul ei

1 46746 original jpg jpeg

Prezenţa blondă din emisiunea lui Capatos nu se putea lipsi de un “accesoriu” devenit un “must have” al vedetelor autohtone. E vorba despre un “câine de buzunar”, rasa Yorkshirre Terrier Toy, pe nume Joly.

Bianca Drăguşanu nu se sfieşte să bage mâna adânc în portofel pentru a-şi răsfăţa patrupedul.

Micuţa căţeluşă îi înseninează viaţa Biancăi Drăguşanu de mai bine de un an. Ea s-a dovedit un cadou de Crăciun de nepreţuit pentru manechin,care nu se mai poate despărţi de mica ei Joly:“O iau peste tot cu mine. La Monte Carlo,la Saint Tropez,Milano,Grecia,Turcia. Peste tot pe unde mă duc. Chiar şi noaptea doarme cu mine. Atunci când sunt suparată simte,vine în braţele mele,mă priveşte în ochi şi îmi dă senzaţia că totul va fi bine”.

Pentru că o asemenea “comoară” trebuie întreţinută cât mai bine,Joly este răsfăţată cu tot felul de jucării şi mâncăruri alese. Mai mult,Bianca povesteşte că patrupedul ei are parte de tot confortul:“Are vreo patru căsuţe,trei pătuţuri şi multe agrafe. Ultimul accesoriu de păr a costat 100 de euro,pentru că este de firmă”.

Şi,ca şi cum ar fi un copil,şi mica Joly face prostioare. Bianca îşi aminteşte de momentul în care Yorkshirre-ul i-a ros banii:“Am lăsat câteva sute de euro pe masă şi Joly i-a găsit şi i-a ros. Recunosc,m-am supărat foarte tare atunci”.