Black Friday inedit: piatra naturala pentru amenajari de interior!

1 66458 original jpg jpeg

Un Black Friday fara preturi crescute peste noapte, inainte de promotie, unde reducerile sunt pe bune gasesti la Piatra Online. Iti poti cumpara cele mai bune material pentru finisajele din casa, atat pentru cele interioare, cat si pentru cele exterioare: marmura, travertin, ardezie sau mozaicuri din piatra naturala!

Reducerile sunt masive – pana la -90% pentru produsele care intra in oferta de Black Friday! Vineri,20 noiembrie,ai de ales intre 50 de produse de piatra naturala. Iti poti cumpara materiale pentru pardoseala,pentru un perete decorativ,iti poti planifica proiectul de terasa pentru la primavara,luand materialele din timp,sau poti cumpara impermeabilizanti si detergenti la preturi reduse.

Inscrie-te pe pagina campanieipentru a afla care este oferta de Black Friday!

Trebuie sa alegi piatra naturala pentru amenajari,pentru ca iti ofera siguranta in constructie,se bucura de o durabilitate mare,dar si de o frumusete cu totul si cu totul aparte,indiferent care este modelul pentru care optezi. Poti cumpara placi din marmura,pe care le gasesti la dimensiuni si la grosimi diferite. Acestea pot fi utilizate in orice spatiu de locuit,  pentru placarea podelelor,a peretilor,cat si pentru amenajarea dusului sau pentru blatul de bucatarie.

Culorile in care vei putea gasi piatra naturala sunt cele calde,precum bej,maron deschis,alb,cat si negru sau nuante mai aprinse. Marmura iti ofera intotdeauna posibilitatea de a decora cu stil,de a obtine finisajele perfecte,carora sa nu le poti gasi cusur. Alegand finisajele din marmura,atat pentru interiorul,cat si pentru exteriorul locuintei nu faci altceva decat sa aduci luxul si calitatea in casa ta.

Fa-ti quiz-ul si afla ce tip de piatra naturala sa alegi de Black Friday!

Orice incapere decorate cu ajutorul travertinului are un aspect elegant,fiind materialul de decor potrivit  pentru a placa un perete,o podea,dar si pentru amenajarea unui dus sau pentru placarea cazii de baie. In ceea ce priveste stilul abordat,travertinul se potriveste atat unui decor clasic,cat si pentru un decor elegant.

Placile de piatra naturala sunt cele care vor desavarsi aspectul casei tale. De asemenea,alegand astfel de finisaje de interior si de exterior iti vei asigura durabilitatea. Nu va trebui sa faci renovari dese,caci piatra naturala este unul dintre cele mai rezistente si durabile materiale disponibile pe piata,cu o valabilitate de zeci de ani. Astfel,aceste finisaje pot sa dureze o viata intreaga.

Trebuie doar sa alegi produsele de impermeabilizare potrivite pentru fiecare produs in parte. Poti achizitiona impermeabilizantii tot de la Piatra Online,la preturi excelente,tot de Black Friday. Astfel,nu doar ca in ziua marilor reduceri vei putea achizitiona placi de travertin,marmura ori placi decorative la reducere,ci si si produse pentru ingrijirea acestora. Vei putea cumpara aceste produse de ingrijire la cele mai mici preturi,in data de  20 noiembrie,fie vizitand showroomul Piatra Online,fie intrand pe site-ul www.piatraonline.ro.